Літо – це сезон смачних овочів. Існує багато рецептів, які будуть в нагоді, щоб приготувати смачні страви для родини. Молоді кабачки з помідорами під соусом досить легко готуються і стануть прекрасною вечерею для Вашої сім’ї.

Молоді кабачки з помідорами під соусом, смачний рецепт, інгредієнти до страви

На ринку вже з’явилися молоді кабачки та цукіні. Для приготування цієї страви, знадобляться такі інгредієнти

  • кабачки або цукіні – 2 шт.;
  • картопля – 3-4 шт.;
  • цибуля – 1 шт. (велика);
  • помідори – 3 шт.;
  • вода – 100 мл;
  • майонез – 4 ст. ложки;
  • сметана – 4 ст. ложки;
  • яйце – 1 шт.,
  • сіль та приправи за смаком.

Молоді кабачки з помідорами під соусом, смачний рецепт, як готувати цю страву

Овочі помити та порізати тонкими кружальцями.

У пательню чи в деко, які попередньо змастили олією, викладаємо овочі по шарам:

  • картоплю;
  • цибулю;
  • кабачки (цукіні);
  • помідори
  • сир для присипки.
  1. Кожен шар овочів присолюємо та приправляємо спеціями за смаком.
  2. Зверху обережно вливаємо 100 мл води.
  3. Збиваємо виделкою яйце і зі сметаною та майонезом до однорідної консистенції. Після чого заливаємо цією сумішшю наші овочі.
  4. Духовку прогріваємо до +190°С і випікаємо до золотистої скоринки.
  5. При бажанні, можна посипати тертим сиром.

Смачного!