Наші запаси у вигляді засушених, консервованих та заморожених ягід і овочів поступово використовуються для приготування різноманітних і смачних страв. Мус з заморожених ягід легко приготувати за покроковим рецептом і цей десерт сподобається як дітям, так і дорослим
Десерт: мус з заморожених ягід – інгредієнти
- ягоди заморожені (будь-які) – 1 склянка;
- крупа манна – 2 -2,5 столові ложки;
- цукор – 4 столові ложки;
- вода – 0,5 л.
Щоб прикрасити готовий мус можна використати вершки, цукати або листочки м’яти
Десерт: мус з заморожених ягід, покроковий рецепт приготування
- Ягоди розморозити.
- Сік, що виділився, злити (їм можна буде полити готовий мус).
- Ягоди подрібнити в пюре, залити гарячою водою і поставити на вогонь.
- Тонкою цівкою при помішуванні всипати манну крупу, довести до кипіння і варити 7- 8 хвилин.
- У готову фруктову кашу додати ягідний сік і охолодити.
- Охолоджену масу збивати до густого піноподібного стану (вона збільшиться в об’ємі приблизно вдвічі).
- Розлити готовий мус в підготовлені креманки, склянки або фужери і відправити в холодильник на годину.
- Перед подачею на стіл прикрасити десерт збитими вершками, ягодами, листочками м’яти,
Смузі з заморожених фруктів готується надзвичайно швидко і легко