[the_ad id="53171"]

Десерт: мус з заморожених ягід

Наші запаси у вигляді засушених, консервованих та заморожених ягід і овочів поступово використовуються для приготування різноманітних і смачних страв. Мус з заморожених ягід легко приготувати за покроковим рецептом і цей десерт сподобається як дітям, так і дорослим

Десерт: мус з заморожених ягід – інгредієнти

  • ягоди заморожені (будь-які) – 1 склянка;
  • крупа манна – 2 -2,5 столові ложки;
  • цукор – 4 столові ложки;
  • вода – 0,5 л.

Щоб прикрасити готовий мус можна використати вершки, цукати або листочки м’яти

Десерт: мус з заморожених ягід, покроковий рецепт приготування

Десерт: мус з заморожених ягід
Охолоджену масу потрібно збивати до густої піни
  1. Ягоди розморозити.
  2. Сік, що виділився, злити (їм можна буде полити готовий мус).
  3. Ягоди подрібнити в пюре, залити гарячою водою і поставити на вогонь.
  4. Тонкою цівкою при помішуванні всипати манну крупу, довести до кипіння і варити 7- 8 хвилин.
  5. У готову фруктову кашу додати ягідний сік і охолодити.
  6. Охолоджену масу збивати до густого піноподібного стану (вона збільшиться в об’ємі приблизно вдвічі).
  7. Розлити готовий мус в підготовлені креманки, склянки або фужери і відправити в холодильник на годину.
  8. Перед подачею на стіл прикрасити десерт збитими вершками, ягодами, листочками м’яти,

Смузі з заморожених фруктів готується надзвичайно швидко і легко

Смачного!

Стежити за нами у Facebook

- Advertisment -

Ви не можете копіювати текст