Рецепт приготування дуже простий, тому цей пиріг легко і швидко готувати. Цей незвичайно ніжний м’ясний пиріг сподобається всій родині. Він чудово смакує як в теплому вигляді, так і охолодженим. Рецепт приготування дуже простий і не потребує заморочуватися з тістом. Достатньо купити якісний лаваш і зробити м’ясну начинку.

Ніжний м’ясний пиріг: продукти і інгредієнти

  • лаваш тонкий — одна упаковка;
  • фарш — 300 г;
  • яйця — 2 — 3 шт;
  • цибулина – 1 шт.;
  • сметана, кетчуп, майонез;
  • сіль, перець, спеції, зелень;
  • сир.

Ніжний м’ясний пиріг: покроковий рецепт приготування

  1. Фарш треба змішати з тертою цибулею (але, якщо вона не подобається, можна її виключити з рецепту), сіллю, перцем, спеціями, рубаною зеленню. Вимішуємо.
  2. На лаваш треба рівномірно розподілити тонким шаром фарш.
  3. Залишаємо так на 15 хвилин, щоб вологість фаршу просочила листи лаваша і він став більш м’яким.
  4. Скручуємо листи лаваша в рулети.
  5. Круглу форму для запікання змащуємо шматочком вершкового масла і викладаємо рулети, щоб вийшов один круглий пиріг.

Порада: замість змащування форми маслом, можна її просто застелити пергаментом.

6. Яйця збиваємо з дрібкою солі, додаємо сметану або майонез, кетчуп або томатний соус. Продукти потрібно брати в такій кількості, щоб заливка повністю залила пиріг.

7. Заливаємо пиріг і ставимо його в духовку. Запікаємо при +180 °C близько 30 хвилин.

8. Потім виймаємо випічку, посипаємо тертим сиром і допікаємо ще хвилин 10 до золотистого кольору.

Цей рецепт пирога можна готувати з різною начинкою. Він смакує і з грибами, і з яйцем з зеленню тощо.

Смачного!

Запрошуємо до обговорення!