Рецепти з гарбузом – справжня знахідка для зимової заготовки цього чудового овочу. Маринований гарбуз у яблучному соку – справжні маленький кулінарний шедевр. Його легко готувати за дуже простим рецептом. Для цього рецепту можна використовувати і будь-який інший сік, головне, щоб сік не був надто кислий.

Маринований гарбуз у яблучному соку: інгредієнти

  • гарбуз невеликого розміру (до кілограму);
  • яблучний сік – 1л;
  • цукор – 200 г.

Покроковий рецепт приготування маринованого гарбузу у яблучному соку

  1. Гарбуз треба почистити, видалити насіння та ріжемо на кубики.
  2. Сік виливаємо у каструлю, додаємо цукор, ставимо на вогонь і доводимо до кипіння.
  3. Закипівши соком заливаємо гарбуз і залишаємо до повного охолодження.
  4. Після чого знову каструлю з соком ставимо на вогонь і варимо ще 20 хвилин.
  5. Після чого розкладаємо по стерилізованим банкам і закатуємо.

Смачного!