Рецепти з гарбузом – справжня знахідка для зимової заготовки цього чудового овочу. Маринований гарбуз у яблучному соку – справжні маленький кулінарний шедевр. Його легко готувати за дуже простим рецептом. Для цього рецепту можна використовувати і будь-який інший сік, головне, щоб сік не був надто кислий.
Маринований гарбуз у яблучному соку: інгредієнти
- гарбуз невеликого розміру (до кілограму);
- яблучний сік – 1л;
- цукор – 200 г.
Покроковий рецепт приготування маринованого гарбуза у яблучному соку
- Гарбуз треба почистити, видалити насіння та ріжемо на кубики.
- Сік виливаємо у каструлю, додаємо цукор, ставимо на вогонь і доводимо до кипіння.
- Закипівши соком заливаємо гарбуз і залишаємо до повного охолодження.
- Після чого знову каструлю з соком ставимо на вогонь і варимо ще 20 хвилин.
- Після чого розкладаємо по стерилізованим банкам і закатуємо.