Покроковий рецепт з фото дозволить швидко приготувати рол з плавлених сирків. Ця закуска може урізноманітнити Ваш стіл. Важливо, що на приготування знадобляться недорогі продукти. А сама страва – закуска з плавлених сирків, буде смачною і ситною.
Інгредієнти, щоб приготувати закуску з плавлених сирків у вигляді ролу
Для приготування цієї закуски зщнадобляться прості і доступні проджукти. А покроковий рецепт з фото підхкаже кожен хід приготування. Цю закуску можна готувати як на святковий, напркилад, новорічний стіл, так і до приходу гостей. Отже,
Інгредієнти
- плавлені сирки – 2 шт.;
- яйця варені – 4 шт.;
- ковбаса або шинка – 150 гр;
- часник – 1 зубок;
- сметана – 1 ст. ложка;
- майонез – 1 ст. ложка;
- кріп, сіль, помідори – за бажанням.
Закуска з плавлених сирків, покроковий рецепт з фото: приготування
- Беремо пакет для формування ролів.
2. Кладемо в пакет 2 плавлених сирки, зав’язуємо і нагріваємо їх у мікрохвильовій пічці по 30 секунд з кожного боку на повній потужності.
Слідкуйте, щоб не пригоріли, адже у різних пічок, різна потужність.
3. Розігріті плавлені сирки спочатку обережно приминаємо ложкою.
4. Потім розкатуємо скалкою, після чого кладемо у холодильник приблизно на півгодини.
5. Часник дрібнимо.
6. Варені яйця відділяємо жовток від білка.
7. На дрібну терку потрібно потерти 4 жовтки і білки трьох яєць.
8. В ємності змішуємо сметану і майонез, додаємо подрібнений часник і, за бажанням, сіль. Потім добре перемішуємо.
9. Готову сметанно-майонезну масу додаємо до тертих жовтків і білків, та перемішуємо.
10. Охолоджені сирки достаємо з холодильника і обережно відділяємо від пакета.
11. Розрізаємо пакет, залишаючи краї, щоб було зручно скручувати рол.
12. На поверхню плавленого сиру викладаємо шарами:
- жовтки, перемішані зі сметанно-майонезною масою;
- ковбасу або шинку;
- зверху викладаємо шар перетертих білків, заправлених майонезною масою.
13. За допомогою пакета формуємо рол.
14. Готовий рол закуси з плавлених сирків відправляємо у холодильник приблизно на 2 години.
15. Дрібно ріжемо митий і обсушений кріп.
16. Через 2 години беремо охолонувший рулет з холодильника, знімаємо пакет і обсипаємо подрібненим кропом з усіх боків.
17. Ріжемо на скибочки і наш рулет готовий.
Закуска з плавлених сирків, дуже добре смакує з помідорами. Ними можна прикрасити рулет зверху.