Простий рецепт приготування дозволить куштувати смачні, засолені з часником і кропом помідори, вже через 2 дні. Для приготування цієї закуски треба всього 15 хвилин і трішки терпіння, поки томати просоляться і наберуть аромату зелені.

Помідори, засолені з часником і кропом: інгредієнти

  • помідори спілі – півтора кілограми;
  • часник – 5 зубочків;
  • лавровий лист – 3 шт.;
  • кріп – пів пучка (за смаком, але оптимально 50 гр)
  • сіль – 1 столова ложка;
  • цукор – 1 столова ложка;
  • спеції – які більше смакують.

Помідори, засолені з часником і кропом, можна куштувати вже через 2 дні, рецепт приготування

  1. Помідори добре вимити.
  2. Часник очистити і нарізати пластинками.
  3. Кріп і лавровий лист вимити.
  4. Помідори, сіль, цукор, часник, кріп, лавровий лист, спеції скласти у поліетиленовий пакет.
  5. Пакет струсити і залишити при кімнатній температурі на 2 дні, поклавши у ємність.

За два дні наша смачна закуска з запашних засолених помідорів готова.

Смачного!