Простий рецепт приготування дозволить куштувати смачні, засолені з часником і кропом помідори, вже через 2 дні. Для приготування цієї закуски треба всього 15 хвилин і трішки терпіння, поки томати просоляться і наберуть аромату зелені.
Помідори, засолені з часником і кропом: інгредієнти
- помідори спілі – півтора кілограма;
- часник – 5 зубочків;
- лавровий лист – 3 шт.;
- кріп – пів пучка (за смаком, але оптимально 50 гр)
- сіль – 1 столова ложка;
- цукор – 1 столова ложка;
- спеції – які більше смакують.
Як солити помідори з часником і кропом, можна куштувати вже через 2 дні, рецепт приготування
- Помідори добре вимити.
- Часник очистити і нарізати пластинками.
- Кріп і лавровий лист вимити.
- Помідори, сіль, цукор, часник, кріп, лавровий лист, спеції скласти у поліетиленовий пакет.
- Пакет струсити і залишити при кімнатній температурі на 2 дні, поклавши у ємність.
За два дні наша смачна закуска з запашних засолених помідорів готова.