М’ясний білковий пиріг без борошна: швидка страва, покроковий рецепт

М’ясний білковий пиріг без борошна можна вважати дієтичним, адже в ньому присутні лише 2 основних інгредієнти й головне – він готується без борошна. Ця швидка страва може бути гарною вечерею, а гарніром для неї чудово смакуватимуть овочі – як свіжі, так і гриль. Покроковий рецепт покаже, як дуже швидко з мінімальними затратами сил, можна приготувати гарну вечерю

Як приготувати м’ясний білковий пиріг без борошна

Весь процес приготування цього пирога займе близько 40 хвилин, якщо вже є курячий фарш. І це з урахуванням самого часу випікання в духовці.

Інгредієнти

  • курячий фарш – 400 грамів;
  • яйця – 5 штук;
  • твердий сир – 50 грамів;
  • сіль та спеції до смаку.

Покроковий рецепт приготування білкового пирога

Нагадаємо пораду досвідчених кулінарів: якщо в страві використовуються яйця, бажано, щоб вони не були переохолоджені. Також, перед тим, як використовувати яйця (розбивати їх), їх слід помити в теплій проточній воді.

  1. В миску викладаємо фарш.
  2. Далі розділяємо яйця – окремо білок, окремо жовток.
  3. Жовтки вливаємо у фарш, додаємо сіль, перець та інші спеції за вашим смаком і все ретельно перемішуємо ложкою та відставляємо на декілька хвилин.
  4. В цей час білки збиваємо до густої білої піни за допомогою блендера (насадка «вінчики»).
  5. Готову білкову масу обережно частинами вливаємо в фарш, обережно перемішуючи ложкою.
  6. Підготовлений курячий фарш виливаємо в ємність.
  7. Твердий сир тремо на крупній тертці й посипаємо ним наш фарш.
  8. Ставимо випікатися в духовку на 20-25 хвилин (в залежності від вашої духовки) при температурі 180 градусів.

Перед подачею білковий пиріг можна присипати зеленню.

“Ледачий» пиріг з капустою: швидка і смачна страва на вечерю

Смачного!

- Advertisment -

Ви не можете копіювати текст