[the_ad id="53171"]

“Ледачий» пиріг з капустою: швидка і смачна страва на вечерю

Смакота з улюбленим  зимовим корисним овочем – капустою, яка сподобається багатьом. Рецепт «ледачого» пирога з капустою допоможе нагодувати сім’ю смачною стравою, не складною у приготуванні.

«Ледачий» пиріг з капустою: інгредієнти

Щоб приготувати цей капустяний пиріг, нам знадобляться такі інгредієнти

  • яйце – 2 шт.;
  • капуста – 200 г;
  • сир твердий – 100 г;
  • пшеничне борошно – 4 ст. ложки.;
  • цибуля – 1 шт.;
  • олія – 3 ст. ложки;
  • перець, сіль – за смаком.

Покрокове приготування «ледачого» пирога з капустою

  1. Капусту, а потім сир треба натерти на крупній тертці (можна дрібно порізати ножем, але пиріг тоді буде не такий ніжний).
  2. Поєднуємо потерті капусти і сир і перемішуємо.
  3. Чистимо цибулю, дрібнимо і змішуємо з капустою і сиром
  4. До суміші додаємо яйця, сіль і перець, потім борошно, добре перемішуємо
  5. На пательні розігріваємо олію і викладаємо суміш, розрівнюємо кулінарною лопаткою або ложкою.
  6. «Лінивий» пиріг з капустою слід смажити під кришкою 10-15 хвилин на середньому вогні. Потім перевертаємо і смажимо з іншого боку ще до 15 хвилин.

Наш «лінивий» пиріг з капустою готовий. Подавати можна зі сметаною і зеленню.

Смачного!

Квашена капуста з гарбузом і солодким перцем – простий рецепт

- Advertisment -

Ви не можете копіювати текст