Смакота з улюбленим зимовим корисним овочем – капустою, яка сподобається багатьом. Рецепт «ледачого» пирога з капустою допоможе нагодувати сім’ю смачною стравою, не складною у приготуванні.
«Ледачий» пиріг з капустою: інгредієнти
Щоб приготувати цей капустяний пиріг, нам знадобляться такі інгредієнти
- яйце – 2 шт.;
- капуста – 200 г;
- сир твердий – 100 г;
- пшеничне борошно – 4 ст. ложки.;
- цибуля – 1 шт.;
- олія – 3 ст. ложки;
- перець, сіль – за смаком.
Покрокове приготування «ледачого» пирога з капустою
- Капусту, а потім сир треба натерти на крупній тертці (можна дрібно порізати ножем, але пиріг тоді буде не такий ніжний).
- Поєднуємо потерті капусти і сир і перемішуємо.
- Чистимо цибулю, дрібнимо і змішуємо з капустою і сиром
- До суміші додаємо яйця, сіль і перець, потім борошно, добре перемішуємо
- На пательні розігріваємо олію і викладаємо суміш, розрівнюємо кулінарною лопаткою або ложкою.
- «Лінивий» пиріг з капустою слід смажити під кришкою 10-15 хвилин на середньому вогні. Потім перевертаємо і смажимо з іншого боку ще до 15 хвилин.
Наш «лінивий» пиріг з капустою готовий. Подавати можна зі сметаною і зеленню.
Смачного!
Квашена капуста з гарбузом і солодким перцем – простий рецепт