ГоловнаСмачногоКвашена капуста з гарбузом і солодким перцем – чудове поєднання у простому...

Квашена капуста з гарбузом і солодким перцем – чудове поєднання у простому рецепті

Квашена капуста – чудовий продукт, який надзвичайно корисний для здоров’я, тому що покращує травлення. Чудове поєднання у простому рецепті, де інгредієнти квашена капуста з гарбузом і солодким перцем, дозволять приготувати смачну закуску, багату на корисні речовини.

Квашена капуста з гарбузом і солодким перцем: інгредієнти

Під час квашення відбувається ферментація і продукти стають більш доступними для організму. Завдяки вживанню такої їжі, можна значно поліпшити своє травлення.

Квашена капуста з гарбузом і солодким перцем – чудове поєднання у простому рецепті
Головні інгредієнти: капуста, солодкий перець і гарбуз

Тож, продукти, які необхідні для квашення капусти за цим рецептом

  • капуста – 250 г;
  • гарбуз – 50 г;
  • солодкий (болгарський) перець – 100 г;
  • сіль -1 чайна ложка;
  • цукор 1 чайна ложка;
  • часник – 3 зубчики;
  • перець горошком – 3 шт.;
  • лавровий лист – 2 шт.

Для більшого об’єму під час квашення набір продуктів треба збільшувати пропорційно.

Квашена капуста з гарбузом і солодким перцем: покроковий рецепт квашення капусти

Готувати капусту за цим рецептом дуже просто.

  1. Треба нашинкувати капусту і скласти в глибоку миску чи каструлю.
  2. Капусту треба пожмакати руками, щоб вона пустила сік.
  3. Зубчики часнику треба видавити через прес і додати до капусти, туди кинути перець горошком, лаврові листки.
  4. Солодкий перець треба помити, почистити і порізати на смужки. Потім треба додати перець до капусти.
  5. Гарбуз треба натерти соломкою і додати до капусти і все добре вимішати.
  6. Всю суміш треба викласти у скляну банку і накрити марлею.
  7. Капусту в банці треба залишити на 3 дні в кімнаті і раз на день протикаючи, щоб виходив газ.

Через три дні можна куштувати квашену капусту з гарбузом і перцем. Гарбуз надає капусті оригінальний солодкуватий присмак, прибираючи зайву гіркоту і кислоту.

Смачного!

Стежити за нами у Facebook

Cтатті пов'язані за темами

Ви не можете копіювати текст