Існує багато рецептів млинців і у кожної господині є свій рецепт. У цьому розмаїтті можна спекти тоненькі млинці з секретним інгредієнтом. Їх легко готувати за покроковим рецептом і буде цікаво порівняти смаки зі своїм варіантом млинців, що приготовлені за звичним Вам рецептом

Тоненькі млинці: інгредієнти

Господині вважають, що якість і смак млинців залежить не тільки від інгредієнтів, а і від якості борошна.

Для приготування тоненьких млинців з секретним інгредієнтом, знадобляться наступні продукти:

  • вода – 600 мл;
  • молоко – 600 мл;
  • пшеничне борошно – 1,5 склянки;
  • крохмаль – 1,5 склянки;
  • яйце – 4 шт.;
  • сіль – 1 чайна ложка;
  • вершкове масло – 3 столові ложки;
  • цукор – 3 столові ложки;
  • ванільний цукор – 0,5 чайної ложки.

Тоненькі млинці з секретним інгредієнтом: приготування

  1. За допомогою блендера або віночка збиваємо яйця. Поступово додаємо цукор, сіль, ванільний цукор.
  2. Продовжуючи збивати, вливаємо молоко; частинами всипаємо борошно і крохмаль.
  3. Масло розтоплюємо на водяній бані і додаємо у тісто для млинців. Добре перемішаємо, тонкою цівкою вливаємо окріп (попередньо закип’ятивши воду).
  4. Залишаємо тісто на 30 хвилин, щоб вона настоялося.
  5. Після чого випікаємо млинці на добре розігрітій пательні.
  6. Млинці виходять дуже ніжними, тоненькими, при цьому вони добре тримають форму і не розвалюються.

Подавати млинці можна з медом, варенням чи сметаною. Також, особливий шарм буде у млинців з ягодами або фркутами.

Смачного!