Існує багато рецептів млинців і у кожної господині є свій рецепт. У цьому розмаїтті можна спекти тоненькі млинці з секретним інгредієнтом. Їх легко готувати за покроковим рецептом і буде цікаво порівняти смаки зі своїм варіантом млинців, що приготовлені за звичним Вам рецептом
Тоненькі млинці: інгредієнти
Господині вважають, що якість і смак млинців залежить не тільки від інгредієнтів, а і від якості борошна.
Для приготування тоненьких млинців з секретним інгредієнтом, знадобляться наступні продукти:
- вода – 600 мл;
- молоко – 600 мл;
- пшеничне борошно – 1,5 склянки;
- крохмаль – 1,5 склянки;
- яйце – 4 шт.;
- сіль – 1 чайна ложка;
- вершкове масло – 3 столові ложки;
- цукор – 3 столові ложки;
- ванільний цукор – 0,5 чайної ложки.
Тоненькі млинці з секретним інгредієнтом: приготування
- За допомогою блендера або віночка збиваємо яйця. Поступово додаємо цукор, сіль, ванільний цукор.
- Продовжуючи збивати, вливаємо молоко; частинами всипаємо борошно і крохмаль.
- Масло розтоплюємо на водяній бані і додаємо у тісто для млинців. Добре перемішаємо, тонкою цівкою вливаємо окріп (попередньо закип’ятивши воду).
- Залишаємо тісто на 30 хвилин, щоб вона настоялося.
- Після чого випікаємо млинці на добре розігрітій пательні.
- Млинці виходять дуже ніжними, тоненькими, при цьому вони добре тримають форму і не розвалюються.
Подавати млинці можна з медом, варенням чи сметаною. Також, особливий шарм буде у млинців з ягодами або фркутами.