[the_ad id="53171"]

Смачний маринад для шашлику з цибулі, рецепт

Існує безліч варіантів маринування м’яса, щоб потім його смажити на відритому вогні. Вашій увазі пропонується рецепт, як приготувати смачний маринад для шашлику з цибулі.

Смачний маринад для шашлику з цибулі, рецепт

Смак шашлику залежить не тільки від якості м’яса, але й від того, в чому ми його маринуємо. М’ясо на шашлик зазвичай беруть ошийок, окіст (надпочечник), лопатка.

Для приготування маринаду за цим рецептом знадобляться зовсім прості інгредієнти.

  • м’якоть свинини (вибрана вами на шашлик)  – 2 кг;
  • цибуля ріпчаста – 1 кг;
  • сіль – 1 столова ложка;
  • олія – 2 столові ложки;
  • лавровий лист – 2 шт.;
  • перець молотий – 1 чайна ложка.

Як приготувати й замаринувати шашлик

В цьому маринаді рекомендується залишити м’ясо на ніч. Але, якщо мало часу, достатньо буде й 2-3 години для маринування.

  1. Цибулю чистимо й нарізаємо напівкільцями.
  2. Порізану цибулю складаємо в миску, висипаємо сіль й добре жмакаємо руками, щоб цибуля пустила сік. Й поки відставляємо цю миску.
  3. М’ясо треба обмити, обсушити та нарізати на шматки приблизно однакового розміру.
  4. В порізане м’ясо додаємо лавровий лист, перець та олію – все перемішуємо.
  5. В цибулю викладаємо підготовлене м’ясо, ретельно перемішуємо, накриваємо кришу  ставимо в холодильник на декілька годин чи на всю ніч.

Смачного!

Незвичайний кавовий маринад для шашлику

Рецепт маринаду для шашлику з йогуртом

Рецепт маринаду для шашлику з гранатового соку

- Advertisment -

Ви не можете копіювати текст