Млинці люблять і діти, і дорослі. А млинці з начинкою додають ситості і нового смаку. Начинка може бути як м’ясною, грибною, так і солодкою. Пропонуємо рецепт для млинців, де начинка з грибів, м’яса і курячої печінки
Начинка для млинців з грибів
Щоб приготувати цю начинку з грибами і цибулею, краще використовувати свіжі гриби. Завдяки цьому начинка буде більш соковитою.
Інгредієнти
- шампіньйони (печериці) – 0,5 кг;
- цибуля – 1 шт.;
- вершкове масло – 3 столові ложки;
- свіжий кріп;
- сіль, перець за смаком.
Приготування начинки з грибів
- Печериці треба почистити і подрібнити.
- Далі слід почистити і подрібнити цибулю і обсмажити на розтопленому маслі до прозорості, потім додати печериці і смажити, помішуючи, близько 10 хвилин.
- В обсмажені печериці додаємо перець і сіль за смаком.
- Отриману масу перекладаємо в кухонний комбайн, додаємо зелень кропу і перемішуємо до однорідної маси.
- Готову начинку викладіть на млинці і скрутіть рулетом або просто складіть навпіл.
Рецепт начинки для млинців з м’ясом
Ця начинка з м’яса для млинців одна із найулюбленіших і ситних. І готувати її легко і швидко. Для цієї начинки можна взяти курячий фарш, асорті з свинини і яловичини. Тобто той фарш, який більше подобається
Інгредієнти
- фарш м’ясний – 0,5 кг;
- цибуля – 1 шт.;
- сіль і перець за смаком;
- олія для смаження.
Приготування
- Цибулю треба подрібнити і обсмажити на олії
- На цій же пательні після цибулі обсмажуємо фарш.
- Потім до фаршу додаємо обсмажену цибулю, солимо і поперчимо за смаком.
- Готову начинку кладемо на млинець і скручуємо конвертом.
Начинка для млинців з курячої печінки
Для приготування цієї начинки можна використовувати і готовий печінковий паштет, але краще взяти свіжу печінку – начинка вийде ароматнішою.
Інгредієнти
- куряча печінка – 700 г;
- цибуля – 2 шт.;
- часник – 3 зубчики;
- олія для смаження;
- сіль і перець за смаком.
Приготування
- Печінку треба промити, зачистити (зрізати всі плівки), обсушити і нарізати кубиками. Цибулю і часник подрібніти.
- У глибокій пательні розігріваємо олію і обсмажуємо печінку з цибулею і часником до готовності (близько 20 хвилин).
- Щоб печінкова суміш вийшла ніжніше, при смаженні можна додати пару ложок сметани або вершків.
- Даємо печінковому паштету трохи охолонути і збиваємо у блендері до однорідності.
- За бажанням можна додати порубане відварене яйце.
- Готову начинку викладіть на млинець, підігніть краї і скрутіть рулетом.