ГоловнаСмачногоНачинка для млинців з грибів, м’яса і курячої печінки

Начинка для млинців з грибів, м’яса і курячої печінки

Млинці люблять і діти, і дорослі. А млинці з начинкою додають ситості і нового смаку. Начинка може бути як м’ясною, грибною, так і солодкою. Пропонуємо рецепт для млинців, де начинка з грибів, м’яса і курячої печінки

Начинка для млинців з грибів

Рецепт грибної начинки для млинців
Грибна начинка для млинців

Щоб приготувати цю начинку з грибами і цибулею, краще використовувати свіжі гриби. Завдяки цьому начинка буде більш соковитою.

Інгредієнти

  • шампіньйони (печериці) – 0,5 кг;
  • цибуля – 1 шт.;
  • вершкове масло – 3 столові ложки;
  • свіжий кріп;
  • сіль, перець за смаком.

Приготування начинки з грибів

  1. Печериці треба почистити і подрібнити.
  2. Далі слід почистити і подрібнити цибулю і обсмажити на розтопленому маслі до прозорості, потім додати печериці і смажити, помішуючи, близько 10 хвилин.
  3. В обсмажені печериці додаємо перець і сіль за смаком.
  4. Отриману масу перекладаємо в кухонний комбайн, додаємо зелень кропу і перемішуємо до однорідної маси.
  5. Готову начинку викладіть на млинці і скрутіть рулетом або просто складіть навпіл.

Рецепт начинки для млинців з м’ясом

Рецепт начинки для млинців з м’ясом
Начинка для млинців з м’ясного фаршу

Ця начинка з м’яса для млинців одна із найулюбленіших і ситних. І готувати її легко і швидко. Для цієї начинки можна взяти курячий фарш, асорті з свинини і яловичини. Тобто той фарш, який більше подобається

Інгредієнти

  • фарш м’ясний – 0,5 кг;
  • цибуля – 1 шт.;
  • сіль і перець за смаком;
  • олія для смаження.

Приготування

  1. Цибулю треба подрібнити і обсмажити на олії
  2. На цій же пательні після цибулі обсмажуємо фарш.
  3. Потім до фаршу додаємо обсмажену цибулю, солимо і поперчимо за смаком.
  4. Готову начинку кладемо на млинець і скручуємо конвертом.

Начинка для млинців з курячої печінки

Рецепт начинки для млинців з курячої печінки
Начинка для млинців з курячої печінки

Для приготування цієї начинки можна використовувати і готовий печінковий паштет, але краще взяти свіжу печінку – начинка вийде ароматнішою.

Інгредієнти

  • куряча печінка – 700 г;
  • цибуля – 2 шт.;
  • часник – 3 зубчики;
  • олія для смаження;
  • сіль і перець за смаком.

Приготування

  1. Печінку треба промити, зачистити (зрізати всі плівки), обсушити і нарізати кубиками. Цибулю і часник подрібніти.
  2. У глибокій пательні розігріваємо олію і обсмажуємо печінку з цибулею і часником до готовності (близько 20 хвилин).
  3. Щоб печінкова суміш вийшла ніжніше, при смаженні можна додати пару ложок сметани або вершків.
  4. Даємо печінковому паштету трохи охолонути і збиваємо у блендері до однорідності.
  5. За бажанням можна додати порубане відварене яйце.
  6. Готову начинку викладіть на млинець, підігніть краї і скрутіть рулетом.

Смачного!

Банановий панкейк

Cтатті пов'язані за темами

Ви не можете копіювати текст