Головна Смачного Медове печиво дуже смакує до чаю і може довго зберігатися

Медове печиво дуже смакує до чаю і може довго зберігатися

На Медовий Спас добре приготувати медове печиво, яке дуже смакує до чаю і може довго зберігатися. Медове печиво модна приготувати як на Медовий Спас, так і для звичайного чаювання всією родиною. Всі складові цього печива, дуже корисні для організму.

Медове печиво: інгредієнти

  • мед – 3-4 ст. ложки;
  • рослинна олія – 450-500 мл;
  • вівсяні пластівці – 1/2 склянки;
  • борошно – 1/2 склянки;
  • манка – 1,5-2 столові ложки;
  • висівки житні – 2-3 столові ложки;
  • кориця мелена – 0,5-1 чайної ложки;
  • сода – 1/2 чайної ложки
  • сіль – на кінчику чайної ложки;
  • стружка кокосу – 25-30 гр.

Медове печиво: приготування

  1. Беремо невелику ємність в кладемо мед, додаємо рослинну олію і добре перемішуємо.
  2. Солимо і додаємо корицю.
  3. Потім обережно підсипаємо манку і кокосову стружку в перемішуємо.
  4. В отриману масу додаємо вівсяні пластівці, борошно, житні висівки і добре вимішуємо.
  5. За бажанням у цю масу можна додати подрібнені горішки або вимочені родзинки. (2 столові ложки).
  6. Деко змащуємо олією і кладемо листи пергаменту для випічки.
  7. Тісто викладаємо суцільним коржем або ложкою робимо кульки (потрібно залишати проміжки між ними).
  8. Випікаємо медове печиво при температурі +175С… +180С приблизно 15-20 хвилин.

Смачного!

Стежити за нами у Facebook

Cтатті пов'язані за темами