ГоловнаЕзотерика і магіяСвідчення того, що про Вас думають

Людей часто переслідують знаки і підказки, але вони не помічають чи не розуміють їх. Свідчення того, що про Вас думають, дадуть змогу краще розуміти і будувати стосунки з цими людьми.

Чхання

Буде неправильно звертати увагу на кожен чих. Свідченням того, що про Вас думають, буде багатократне чхання у понеділок, п’ятницю і неділю. В інші дні це просто чхання.

Сни

Сновидіння часто приносять нам передбачення майбутнього. Важливо розуміти, які сигнали нам подають сни. Часто люди саме через сни отримують важливу інформацію. Якщо у Ваших снах часто фігурує людина, про яку, зазвичай, Ви не думаєте, це може означати, що вона сумує за Вами і хоче через сни передати звістку про себе.

Неочікувані зустрічі

Езотерики стверджують, що думки можуть матеріалізуватися. Ваш симпатик може постійно думати про Вас, уявляти розмову і візуалізувати спілкування. У результаті його думки можуть втілитися в реальність у вигляді випадкових зустрічей.

Асоціації

Мимовільні асоціації можуть вказувати на свідчення того, що хтось дуже сумує за вами. Але це за умови, що Ви самі спеціально не шукаєте в оточуючому просторі підтвердження своїм здогадкам. Інакше це буде химера.

Проявлятись це свідчення може у вигляді випадково почутої пісні, яка асоціюється з певною людиною. Або часто лунає ім’я цієї людини чи таке ж прізвища, номер телефонів чи інші цифри, які асоціюються з певною особистістю.

Кидає в жар

Безпричинне пашіння тіла, особливо обличчя, свідчить на те, що Вас хтось згадав у цей момент. Народні прикмети кажуть, що щоки червоніють, якщо з романтичними намірами згадка, а вуха горять – коли недобре згадали про Вас.

Гикавка

Про таки свідчення знають всі. Вважається, що коли нападає гикавка, це значить, що хтось невідомий чи забутий згадує про людину.

Ви не можете копіювати текст