Головна Смачного Вегетаріанські страви: як приготувати безглютенове тісто для випічки

Вегетаріанські страви: як приготувати безглютенове тісто для випічки

Вегетаріанські страви у приготуванні мають певні особливості – це відсутність у складі тваринних жирів. Але відсутність цих жирів не стане на заваді приготувати вегетаріанський десерт. Як приготувати безглютенове тісто для випічки вегетаріанського десерту, розказано у рецепті

Вегетаріанські страви, як солодкі, так і солоні можемо готувати з безглютенового тіста

Даний рецепт дозволить приготувати тісто і одразу випікати, або зробити заготовку і зберігати його у морозильній камері. Дане тісто можна використовувати як для солодких десертів, так і для випічки страв з іншими солоними і гострими смаками, які вам подобаються.

Інгредієнти для приготування безглютенового тіста

  • рисове борошно – 3/4 склянки
  • мигдальне борошно – 1/2 склянки
  • кукурудзяний крохмаль – 3 столові ложки
  • дріжджі – 2 столові ложки
  • насіння льону мелене – 1/2 чайної ложки
  • олія – 5 столових ложок
  • холодна вода – 3 столові ложки

Як приготувати безглютенове тісто для вегетаріаньских страв

Всі інгредієнти складаємо в миску і перемішуємо, в цей час поступово додаючи олію. Отриману масу потрібно добре вимішати і потім покласти у холодильник на 30 хвилин, накривши миску харчовою плівкою.

Через півгодини наше безглютенове тісто готово, розподіляйте його у форму для випічки, складайте обрану начинку і випікайте улюблений десерт. За бажанням, можна тісто загорнути у харчову плівку і зберігати у морозильній камері.

Вегетаріанські страви, цікаві рецепти

Імбирне печиво без глютену

Пісні котлети з квасолі

Стежити за нами у Facebook

Cтатті пов'язані за темами