ГоловнаСмачногоСніданок – яйце скрембл, смачно і поживно

Сніданок – яйце скрембл, смачно і поживно

Сніданок – це часто головний біль у багатьох господинь. Адже іноді просто вже не знаєш як смачно і швидко нагодувати сім’ю. Тому Вам сподобається варіант сніданку з яйцем, який швидко готувати, завдяки доступному покроковому рецепту. Яйце скрембл на сніданок – смачно і поживно і його швидко готувати.

Отже, готуємо

Сніданок – яйце скрембл, смачно і поживно: інгредієнти

Кількість продуктів дана з розрахунку на 2 великі порції. Готувати краще у сотейнику з товстим дном або ж у пательні з товстим дном і більш високими бортиками.

  • яйця – 6 шт.;
  • сметана – 1 столова ложка;
  • шматочок вершкового масла (невеликий);
  • олія для змащування пательні (в ідеалі – оливкова, але вже на Ваш розсуд);
  • хліб або тост – 4 шматочки;
  • сіль і чорний перець чи інші спеції – за смаком.

Сніданок – яйце скрембл, смачно і поживно: покроковий рецепт приготування

  1. Яйця розбиваємо у зручно ємність і перемішуємо виделкою (легенько збиваємо)
  2. Пательню трошки змастити олією і покласти вершкове масло (так воно не буде горіти) і розігріваємо, щоб масло розтануло.
  3. Виливаємо яйця у пательню і постійно помішуємо ложкою, зішкрібаючи і від дна. Так готовити потрібно 3 хвилини постійно помішуючи.

Порада кухарів: вогонь спочатку повинен бути сильним, а потім, під час перемішування яйця, ближче до кінця готування, вогонь поступово зменшуємо.

4. Паралельно на сковорідці-гриль підсушуємо тости з двох боків. Або можна для цього скористатися тостером, якщо він є.

5. Коли на пательні яйця за густішають, додаємо ложку сметани і ще раз всю масу ретельно вимішуємо.

  1. Сіль і спеції додаємо наприкінці приготування.
  2. Для подачі треба шматочки підсушеного хліба покласти на тарілку, зверху викладаються яйця скрембел. Наш сніданок готовий!

Смачного!

Ще один цікавий рецепт швидкого сніданку, заготовку до якого можна робити звечора – читати ТУТ

Стежити за нами у Facebook

Cтатті пов'язані за темами

Ви не можете копіювати текст