Господині часто задумуються, що приготувати, щоб було смачно і сподобалося всій родині. Крім звичних речей, іноді хочеться поексперементувати і здивувати смаками дорогих людей. Незвичайний гарнір з яблук до м’яса легко приготувати за покроковим рецептом і він дійсно стане несподіваною і смачною стравою
Незвичайний гарнір з яблук до м’яса: інгредієнти
Корисні складові смачного гарніру
- яблука (бажано антонівка) – 3 шт.;
- перець солодкий (болгарський) – 2 шт.,
- цибуля ріпчаста (велика) – 1 шт.;
- сир твердий (тертий на крупну терку) – 0,5 склянки;
- спеції – за смаком;
- топлене масло або олія для жарки;
- ягоди, м’ята, горішки для прикрашання – за бажанням.
Незвичайний гарнір з яблук до м’яса: покроковий рецепт приготування
- Яблука і перець помити і очистити від серцевини.
- Порізати і яблука, і перець крупними кубиками.
- Обсмажуємо перець, потім і яблука, змішуємо додаємо спеції і тушкуємо все разом.
- Цибулю чистимо, ріжемо тоненькими кільцями і обсмажуємо до прозорості.
- Тушковані яблука і перець викласти на тарілки, зверху покласти цибулю і притрусити тертим сиром.
Наш незвичайний гарнір з яблук до м’яса готовий.