Господині часто задумуються, що приготувати, щоб було смачно і сподобалося всій родині. Крім звичних речей, іноді хочеться поексперементувати і здивувати смаками дорогих людей. Незвичайний гарнір з яблук до м’яса легко приготувати за покроковим рецептом і він дійсно стане несподіваною і смачною стравою

Незвичайний гарнір з яблук до м’яса: інгредієнти

Корисні складові смачного гарніру

  • яблука (бажано антонівка) – 3 шт.;
  • перець солодкий (болгарський) – 2 шт.,
  • цибуля ріпчаста (велика) – 1 шт.;
  • сир твердий (тертий на крупну терку) – 0,5 склянки;
  • спеції – за смаком;
  • топлене масло або олія для жарки;
  • ягоди, м’ята, горішки для прикрашання – за бажанням.

Незвичайний гарнір з яблук до м’яса: покроковий рецепт приготування

  1. Яблука і перець помити і очистити від серцевини.
  2. Порізати і яблука, і перець крупними кубиками.
  3. Обсмажуємо перець, потім і яблука, змішуємо додаємо спеції і тушкуємо все разом.
  4. Цибулю чистимо, ріжемо тоненькими кільцями і обсмажуємо до прозорості.
  5. Тушковані яблука і перець викласти на тарілки, зверху покласти цибулю і притрусити тертим сиром.

Наш незвичайний гарнір з яблук до м’яса готовий.

Смачного