Літо – це сезон смачних овочів. Існує багато рецептів, які будуть в нагоді, щоб приготувати смачні страви для родини. Покроковий рецепт допоможе приготувати молоді кабачки з помідорами під соусом і ця страва буде прекрасною вечерею для всієї родини.
Які продукти потрібні, щоб приготувати страву з молодих кабачків з помідорами під соусом, смачний рецепт, інгредієнти до страви
На ринку вже з’явилися молоді кабачки та цукіні. Для приготування цієї страви, знадобляться такі інгредієнти
- кабачки або цукіні – 2 шт.;
- картопля – 3-4 шт.;
- цибуля – 1 шт. (велика);
- помідори – 3 шт.;
- вода – 100 мл;
- майонез – 4 ст. ложки;
- сметана – 4 ст. ложки;
- яйце – 1 шт.,
- сіль та приправи за смаком.
Покроковий рецепт, як готувати молоді кабачки з помідорами під соусом
- Овочі помити та порізати тонкими кружальцями.
- У пательню чи в деко, які попередньо змастили олією, викладаємо овочі по шарам:
- картоплю;
- цибулю;
- кабачки (цукіні);
- помідори
- сир для присипки.
3. Кожен шар овочів присолюємо та приправляємо спеціями за смаком.
4. Зверху обережно вливаємо 100 мл води.
5. Збиваємо виделкою яйце і зі сметаною та майонезом до однорідної консистенції. Після чого заливаємо цією сумішшю наші овочі.
6. Духовку прогріваємо до +190°С і випікаємо до золотистої скоринки.
7. При бажанні, можна посипати тертим сиром.