Всі ми любимо класичну лазанью. Проте приготування цієї страви потребує часу, якого не завжди вистачає. Тому простий рецепт приготування, допоможе отримати смачну страву для всієї сім’ї швидко і без великих зусиль.
Лазанья, простий рецепт приготування: інгредієнти
- тонкий лаваш – упаковка;
- фарш – 500 грамів;
- цибуля – 2 штуки;
- гриби – 500 грамів;
- твердий сир – за смаком;
- борошно – 1 столова ложка;
- молоко – 1 склянка.
Лазанья, простий рецепт приготування: покрокова інструкція
- Гриби підсмажити з цибулею, потім обсмажити фарш, поперчити і посолити.
- Викладати в змащену маслом форму шарами: лаваш, фарш, лаваш, гриби, лаваш і так далі.
- Зробити молочний соус: столову ложку борошна розмішати в молоці, посолити, дати закипіти, дозволити загуснути.
- Залити лазанью соусом, посипати сиром, випікати 30-40 хвилин при температурі 180 градусів, до появи рум’яної скоринки.