ГоловнаСмачногоГарбузові оладки з картоплею: покроковий рецепт приготування

Гарбузові оладки з картоплею: покроковий рецепт приготування

Осінь та зима – це пік приготування страв з гарбуза. Пропонуємо покроковий рецепт, щоб приготувати гарбузові оладки з картоплею. Ця страва легка в приготуванні та потребує всього два основних продукти. Оладки з гарбуза та картоплі матимуть цікавий солодкуватий присмак, але картопля не дасть забути, що це не десерт, а смачна основна страва.

Гарбузові оладки з картоплею: інгредієнти

Зазвичай оладки сприймаються, як десерт. Запропонований рецепт оладок з гарбуза – це може бути смачна вечеря, адже тут присутня й картопелька.

Інгредієнти на оладки з гарбуза та картоплі

  • гарбуз (м’якоть) – 500 г;
  • картопля – 500 г;
  • борошно пшеничне – 2 столові ложки;
  • яйця – 2 шт.;
  • сіль – чверть чайної ложки;
  • перець чорний – за смаком.
  • олія для смаження
  • сметана для подачі

Гарбузові оладки з картоплею: покроковий рецепт приготування

В цьому рецепті є маленький секрет, а саме те, що білок вводиться окремо від жовтка.

  1. Овочі помити та почистити.
  2. Гарбуз та картоплю натерти на крупній тертці.
  3. Білки відділити від жовтків.
  4. У велику ємність складаємо овочі, потім треба додати жовтки, борошно, сіль та перець і все ретельно перемішати.
  5. Після цього в отриману масу додаються білки і ємність слід поставити в тепле місце на 10 хвилин.
  6. Випікаємо гарбузові оладки на пательні, як всім звичні нам з борошна.

Подавати слід зі сметаною, поки вони ще гарячі.

За бажанням, можна зробити шкварки з цибулькою, як до дерунів, та подавати для ситної та смачної вечері

Смачного!

Оладки на кефірі з гарбуза 

Стежити за нами у Facebook

Cтатті пов'язані за темами

Ви не можете копіювати текст