Зустрічаючтсь з друзями та близькими в спекотні дні, хочеться пити прохолодні напої, які освіжають, а не відбирають сили. І фруктовий пунш буде чудово смакувати літніми вечорами. Його перевага в тому, що готувати його легко і швиждко, а мінімальна кількісить алкоголю – велика перевага, коли на вулиці надто жарко.
Фруктовий пунш буде смакувати на чудові вихідні: інгредієнти і приготування
Для цього пуншу можна використовувати будь-які фрукти, які Вам подобаються чи які є в наявності. Наприклад, персики, абрикоси, сливи або нектарини, полуниця, малина. Очистіть їх від кісточок і наріжте кубиками, щоб вийшло 2 склянки.
Інгредієнти для фруктового пуншу
- фрукти – 2 склянки;
- абрикосовий чи персиковий нектар – 2 склянки;
- газована вода (без смакових домішок) – 1 склянка;
- шампанське сухе – 2 склянки.
Приготування фруктового пуншу
- Потрібно взяти скляний графин і покласти туди порізані фрукти, додати нектар, шампанське та газовану воду.
- Розлити по склянкам з кубиками льоду і одразу подавати до столу.
Смачного!
Для приготування пуншу можна вибирати буудь-які фрукти і ягоди, які вам більше смакують. Звичайно, перед приготуванням їх треба перебрати, обсушити, видалити плодоніжку й кісточку (якщо вона є).