ГоловнаСмачногоПолуничний слаш – це освіжаюча прохолода для спекотного літа

Полуничний слаш – це освіжаюча прохолода для спекотного літа

Можливо не всі знають, що таке слаш? Слаш – це фруктовий напій з льодовими крихтами. Полуничний слаш – це неймовірна освіжаюча прохолода для спекотного літа, яку дуже просто і швидко готувати. Взагалі, слаш можна робити з будь-яких ягід, які вже підходять на присадибних ділянках

Полуничний слаш – це освіжаюча прохолода для спекотного літа: інгредієнти

  • полуниця (очищена) – 2 склянки;
  • мінеральна вода без присмаку – 1/4 склянки;
  • лід – 1 склянка;
  • мед – за смаком;
  • трави, наприклад, свіжа м’ята, спеції – за смаком.

Полуничний слаш – це освіжаюча прохолода для спекотного літа: приготування напою

Приготування освіжаючого напою займе всього кілька хвилин часу.

  1. Ріжемо на пару частин ягоди полуниці.
  2. Всі інгредієнти складаємо у блендер і змішаємо, що консістенція була однорідна.
  3. Наливаємо у склянку, ставимо трубочку і одразу подаємо до столу, інакше слаш буде танути, ніби морозиво (пам’ятаємо, що важлива складова – лід).

Смачного!

Корисні поради, щоб приготування не тільки полуничний слаш, а як можна використати різні продукти

Як вже зазначалося, слаш можна готувати з різних ягід. Цей неймовірний охолоджуючий напій буде мати різні смаки. Щоб слаш мав більш яскравий аромат і насичений смак, до нього можна додати пряні трави. Наприклад свіжа м’ята чудово поєднується з м’якоттю кавуна. Базилік надасть нові і оригінальні відтінки аромату приготовленого слашу. А імбир – це взагалі король для освіжаючих і корисних напоїв. любителям легкої кислинки можна приготувати, наприклад, слаш зі смородини.

Всі фахівці – і кулінари, і дієтологи, рекомендують готувати і вживати в першу чергу сезонні продукти, які вирощуються у вашому регіоні. Це корисно і для організму, і вигідно для вашого гаманця.

Ще один смачний напій для спекотного літа, який просто приготувати самостійно – Квас з цикорію на дріжджах

Прості рецепти приготування смачних напоїв стануть в пригоді як досвідченим господиням, так і тим, хто тільки вчиться готувати чи бажає урізноманітнити меню своєї родини.

Cтатті пов'язані за темами

Ви не можете копіювати текст