Приготування страв одночасно цікавий і захоплюючий процес. Але існують секрети приготування, які значно полегшують процес. Корисні поради для господинь від досвідчених кулінарів, полегшать процес приготування мармеладу. Отже, готуючи мармелад, варто прислухатися:
- Мармелад краще за все готувати в емальованому посуді.
- Якщо Вам не дуже підходить цукор, який є за рецептурою, його можна замінити на фруктозу.
- Готуючи мармелад, можна експериментувати. Мається на увазі, що, якщо навіть рецепт не передбачає, можна спробувати додати смакові відтінки. Наприклад, додати у мармелад імбир, ванілін, корицю й інші спеції, які Вам подобаються.
- Важливо, якщо у рецепті використовується желатин, а він часто є приготуванні мармеладу, треба уважно читати інструкцію. Треба вибирати лише якісний желатин, тому що від нього дуже багато залежить, яким буде кінцевий продукт – мармелад.
Секрети смачної випічки: яких помилок слід уникати – читати ТУТ
Рецепт яблучно-айвоваого мармеладу – читати ТУТ