ГоловнаСмачногоЯк отримати скоринку в м'яса, пишні оладки та повітряне картопляне пюре?

Як отримати скоринку в м’яса, пишні оладки та повітряне картопляне пюре?

Щоб мати смачні страви, варто знати деякі хитрощі кухарства, які підкажуть, як смажити пишні оладки, як зробити хрустку скоринку в смаженого м’яса, повітряне картопляне пюре. Ці та інші хитрощі кухарства стануть в пригоді на кухні кожної господині

Кухарство: як отримати скоринку в м’яса, як смажити пишні оладки, як приготувати повітряне картопляне пюре

Досвідчені кухарі, готуючи їжу, мають свої секрети, які роблять їх страви особливими, з додатковим смаком. І такі секрети не завжди відомі загалу. Але деякі секрети кухарство кухарі відкрили і вони можуть стати вам в пригоді

Як зробити хрустку скоринку в смаженого м’яса?

Ми всі любимо смажене м’ясо з хрусткою скоринкою. Щоб отримати правильну смачну скоринку, можете скористатися порадою:

  • перед тим, як смажити м’ясо, після того, як ви помили м’ясо під проточною водою, треба обсушити м’ясо паперовим рушником і потім зверху притрусити крохмалем. Саме завдяки крохмалю на м’ясі утвориться хрумка скоринка, а всі соки залишаться всередині м’яса.

Як смажити пишні оладки без розпушувача?

Якщо ви запланували смажити оладки, а у вас на кухні відсутній розпушувач, ви можете зробити наступним чином:

  • перед тим, як місити тісто, додайте в кефір столову ложку гарячої води. Завдяки цьому відбудеться реакція з кислим середовищем й тісто добре підніметься.

Кухарство: як приготувати повітряне картопляне пюре

  • Щоб ваше приготовлене пюре мало легку, повітряну консистенцію, після того, як ви вже розтовкли картоплю, додайте до пюре дрібку розпушувача чи соди й перемішайте. Ваше пюре буде повітряне та смачне.

Як отримати хрумку рибу без паніровки?

  • Якщо у вас нема панірованих сухариків, а ви вже готуєтеся смажити рибу, це  можна легко виправити. Треба нанести на філе риби, яку будете смажити, тонкий шар майонезу, бажано домашнього. Завдяки майонезу після смаження риба матиме золотисту скоринку та чудовий смак.

Як зберегти зрізану зелень свіжою?

  • пучок зелені треба загорнути у вологий рушник та покласти в холодильник. Ще один варіант, в скляну банку, в яку на дно налито трохи води, поставити пучок зелені, й для зберігання поставити в холодильник.

Секрети смачної випічки: яких помилок слід уникати

Cтатті пов'язані за темами

Ви не можете копіювати текст