ГоловнаЗдоров’яЧому слід підіймати ноги? Лікарі рекомендують

Чому слід підіймати ноги? Лікарі рекомендують

Підтримання гарного самопочуття до снаги всім. І часто це не потребує надмірних сил та чимало часу. Лікарі рекомендують та пояснили, чому слід регулярно підіймати ноги й якого позитивного ефекту можна цим досягти

Чому слід підіймати ноги? Який позитивний ефект можна досягти підйомом ніг?

Рекомендується щодня робити ці вправи на підйом ніг. На це достатньо витрачати декілька хвилин на день, наприклад ввечері, коли ви закінчили всі свої хатні справи. Але час обирайте самі, який більш зручний саме для вас.

В чому позитив від підйому ніг

Можна позбутися набряків

Завдяки регулярному підйому ніг, ви можете суттєво знизити набряки ніг. Тому що ця вправа сприятливо впливає на нормалізацію руху рідин в тілі, які перешкоджають нормальній циркуляції крові.

Зменшення синдрому ніг

Дуже актуальна вправа для жінок, особливо для тих, хто ходить на підборах та/або багато часу проводить «на ногах». Ця вправа – один із найкращих способів зняти напругу, починаючи зі ступнів й до стегон.

Підняття ніг позитивно впливає на травлення

Завдяки цим простим діям, алое регулярним, покращується рухливість кишківника. Якщо тривалий час виконувати цю вправу, то у довгостроковій перспективі це сприятливо позначиться на засвоєнні поживних речовин.

Допомога нервовій системі

Коли ноги підняті вгору, це допомагає відновлювати дихання. Що, своєю чергою, позитивно позначається на стані нервової системи – знімає м’язову напругу в ділянці живота, шиї та скронь. Крім того, ця вправа розслабляє, вводить в легкий стан медитації.

Cтатті пов'язані за темами

Ви не можете копіювати текст