ГоловнаКрасуняМолодість шиї допоможуть зберегти декілька простих способів

Ми завжди уважно стежимо за обличчя, але наша шия також потребує достатньо уваги. Часто складається дисбаланс між обличчям і шиєю, яка може виглядати більш зморшкуватою. Саме вона показує справжній вік жінки

Вітамін С

Для того, щоб зберегти молодість шиї і зробити її більш підтягнутою, необхідно використовувати різні добавки і просто вживати продукти, що містять вітамін С. Були проведені дослідження, які показали, що ефективність кремів, де доданий вітамін С, набагато вище. Це дозволяє компонентам краще проникати в пори шкіри шиї.

Мінімальний час на сонці

Шкіра легко може постраждати від сонячних променів. Тому варто мінімізувати час, який Ви перебуваєте під сонцем. Коли Ви все ж таки будете на сонці, потрібно обов’язково використовувати спеціальні сонцезахисні креми. Їх варто наносити на шкіру обличчя і шиї навіть в зимовий період року.

Спеціальні вправи

Існує велика кількість методик, які спрямовані на збереження молодості шиї і підтримки її в тонусі. Це комплекс з нескладних вправ, які потрібно регулярно виконувати. Фізичні навантаження сприяють циркуляції кисню, що надає позитивний ефект на стан шкіри. Якщо Ви будете регулярно займатися такими вправами, то ваша шкіра в зоні шиї стане більш еластичною.

Використання колагену

Колаген є невід’ємною частиною сполучної тканини людини, тому від нього залежить пружність і стан шкіри в цілому. Також він бере участь в оновленні клітин, досить ефективним способом є додатковий прийом колагену. Він сприятиме збереженню молодості і красивого зовнішнього вигляду жіночої шиї, в спеціалізованих магазинах можна знайти масу пропозицій і вибрати для себе відповідний препарат.

Ви не можете копіювати текст