ГоловнаЕзотерика і магіяЧервона нитка на зап’ястку допоможе знакам Зодіаку по-різному

Носити червону нитку на зап’ястку пішло від кабалістичних знань. Астрологи проаналізували і розповіли як допомагає червона нитка на руці кожному знаку Зодіаку.

Червона нитка на зап’ястку для знаків стихії вогню: Овен, Лев і Стрілець

Червона нитка на зап’ястку допоможе знакам Зодіаку по-різному
Знаки стихії вогню: Овен, Лев і Стрілець

Для стихії вогню і її знаків, носіння червоної нитки на зап’ястку означає, що вони позбавлять себе від заздрісників і недоброзичливих людей. З червоною ниткою на зап’ястку люди вогняної стихії, стануть більш обачними, і удача завжди буде з ними.

Червона нитка на зап’ястку для знаків стихії повітря: Близнюки, Терези і Водолій

Червона нитка на зап’ястку допоможе знакам Зодіаку по-різному
Знаки стихії повітря: Близнюки, Терези і Водолій

При наявності червоної нитки на зап’ястку у цих знаків означає, що їх бажання будуть виконуватися ще швидше. Близнюки можуть краще зрозуміти, що саме для них являється найважливішим. Терези з червоною ниткою на зап’ястку матимуть гармонію з собою. Водолій зможе здійснити свою мрію.

Червона нитка на зап’ястку для знаків стихії Землі: Тілець, Діва і Козерог

Червона нитка на зап’ястку допоможе знакам Зодіаку по-різному
Знаки стихії Землі: Тілець, Діва і Козерог

Червона нитка на зап’ястку стане захистом результату їх наполегливої праці, щоб зусилля цих знаків не пройшли даремно.  Коли Тілець буде носити червону нитку на руці, то вдома в нього запанує атмосфера спокою і довіри. Діви з червоною ниткою на зап’ястку привернуть до себе блага і позбудуться внутрішнього протиріччя. Козероги стануть більш везучими, коли будуть носити червону нитку.

Червона нитка на зап’ястку для знаків стихії води: Рак, Риби і Скорпіон

Червона нитка на зап’ястку допоможе знакам Зодіаку по-різному
Знаки стихії води: Рак, Риби і Скорпіон

Водні знаки з червоною ниткою на зап’ястку можуть не боятися негативних емоцій інших людей, вона буде захищати їх. Окрім цього, Раки будуть мати ще й благополуччя в домі. Скорпіон з червоною ниткою на руці буде як магніт притягувати до себе приємні події. Для Риб червона нитка стане потужним оберігом від впливу ззовні, що дуже важливо для них.

Ви не можете копіювати текст