ГоловнаСмачногоЯблучний гарнір до м’яса і птиці: покроковий рецепт приготування із сезонних продуктів

Яблучний гарнір до м’яса і птиці: покроковий рецепт приготування із сезонних продуктів

Використання сезонних продуктів для когось – модний тренд, а для когось – повсякденне життя. Запропонований рецепт приготування гарніру із сезонних продуктів, порадує своєю свіжістю і смаком. Яблучний гарнір до м’яса і птиці з додаванням солодкого перцю можна готувати і в холодну пору. Проте зараз, коли збирається врожай яблук і перцю, він матиме надзвичайний смак і велику користь.

Яблучний гарнір до м’яса і птиці: інгредієнти

Приготування гарніру за цим рецептом потребує 35-40 хвилин. Але смак порадує своєю незвичайністю і відтінить смак м’яса.

Для приготування яблучного гарніру потрібні наступні продукти:

  • яблука (антонівка) – 3 шт.;
  • солодкий перець (болгарський) – 2 шт.;
  • цибулина ріпчаста (велика) – 1 шт.;
  • твердий сир (натертий) – півсклянки;
  • топлене масло – 1 столова ложка;
  • криця – чверть чайної ложки;
  • молотий перець, сіль й інші спеції – за смаком.

Яблучний гарнір до м’яса і птиці з додаванням солодкого перцю: покроковий рецепт приготування із сезонних продуктів

  1. Миємо всі яблука і перець, видаляємо серцевину і насіння.
  2. Яблука ріжемо на великі кубики (можна тонкими , а перець – такими ж квадратиками.
  3. На пательні обсмажуємо солодкий перець, потім додаємо яблука і припускаємо.
  4. Тушкуємо їх кілька хвилин, щоб вони стали м’якішими, присипаємо перцем і корицею, солимо.
  5. В іншій пательні, подрібнену на тонкі кільця, смажимо цибулю на топленому маслі до прозорості.
  6. На таріль викладаємо тушковані яблука і перець, зверху кладемо прозорі кільця цибулі і присипаємо тертим сиром.

Наш гарнір готовий.

Додаємо основну страву – м’ясо свинини або птиці і смакуємо чудовий обід із сезонних продуктів.

Смачного!

Стежити за нами у Facebook

Cтатті пов'язані за темами

Ви не можете копіювати текст