Рецепт мандаринового пирога допоможе приготувати смачний і незвичайний десерт. Зазвичай, взимку, мандарину стають майже найпопулярнішим фруктом серед українців. Спробуйте новий смак мандаринів у мандариновому пирозі.
Інгредієнти, необхідні для приготування смачного десерту
- Яйця – 6 шт.
- Цукор – 200 гр
- Мандарини велики 3 шт.
- Розпушувач 1 ч.л.
- Мигдальна мука 250 гр
Рецепт мандаринового пирога: спосіб приготування
- Мандарини потрібно опустити в окріп і потім проварити їх на маленькому вогні 2 години. Дати охолонути, вибрати всі кісточки и збити блендером разом із скоринками до стану пюре.
- До яєць додати цукор і збити до пишної маси.
- Мигдальну муку поєднати з розпушувачем. Потім потрібно змішати яйця з мукою і додати мандаринове пюре.
- Підготувати невелику форму до випічка, змастивши її маслом чи застеливши папером для випічки.
- Духовку розігріти до +180° С, у підготовлену форму викласти тісто і випікати 40-50 хвилин.
- Після приготування дати пирогу охолонути і поставити на ніч у холодильник. Перед вживання пиріг можна прикрасити зверху шматочками мандарину.