ГоловнаСмачногоПіца на основі з кабачків з курячим м’ясом або ковбасою

Піца на основі з кабачків з курячим м’ясом або ковбасою

Піца – улюблена страва багатьох дітей і дорослих, а приготовлена на основі кабачків з курячим м’ясом або ковбасою, буде добре смакувати. Адже рецепт приготування передбачає використання сезонних продуктів. Ще важливий момент – в домашніх умовах не завжди вдається зробити тонкий корж, але з кабачків це зробити значно легше.

Піца на основі з кабачків: інгредієнти

Як вже зазначалося, даний рецепт передбачає використання сезонних продуктів. Дана кількість продукті розрахована в середньому на 4 порції

  • кабачки – 2 шт. (середні);
  • помідори – 2 шт. (середні);
  • куряче м’ясо (стегно) 2 шт. або ковбаса – 200 г;
  • твердий сир – 100 г;
  • манка – 5 столових ложок;
  • борошно пшеничне – 5 столових ложок;
  • яйце – 1 шт.;
  • олія для смаження м’яса;
  • сіль, спеції за смаком.

Піца на основі з кабачків з курячим м’ясом або ковбасою: покроковий рецепт приготування

Для випікання цієї піци краще використовувати пергаментний папір (ламінований), щоб після приготування піцу було легко зняти з дека.

  1. Всі овочі потрібно помити.
  2. Кабачки треба почистити, натерти на тертці, присипати сіллю і залишити в ємності, щоб вони дали сіль.
  3. Включаємо духовна на прогрівання до +180… +200 градусів.
  4. М’ясо нарізується кубиками і злегка обсмажується на олії. (Якщо використовується ковбаса, її не треба смажити).
  5. Помідори треба порізати тонкими кружальцями.
  6. Твердий сир натираємо на крупну терку.
  7. Кабачки добре віджимаються.
  8. До віджатих кабачкам додається просіяне борошно, манка і яйце. (За бажанням можна ще посолити, хоча сіль додавалась вже до того, тому слід зважати на її кількість).
  9. Отриману масу викладаємо по центру застеленого пергаментом дека і розрівнюємо ложкою. Товщина нашого пляцика повинна бути 0,5-0,7 см.
  10. Зверху викладаються кружальця помідорів.
  11. Потім йде шар м’яса (ковбаси), який зверху присипаємо тертим твердим сиром.
  12. Випікаємо піцу приблизно 35-40 хвилин (залежить від духовки).

Готова піца на основі з кабачків з курячим м’ясом викладається на таріль і ріжеться на порції. Зверху можна притрусити порізаною зеленню або ж прикрасити ще кількома кружальцями помідора і листочками м’ятию

Смачного!

Даний рецепт піци можна взяти як основу – корж із кабачків, а от начинку можна урізноманітнювати на свій смак. Наприклад, м’ясо можна перемішати з припущеною цибулею, можна додати ще подрібнені печериці. Якщо немає томатів, замість них можна зробити сітку з кетчупу.

Cтатті пов'язані за темами

Ви не можете копіювати текст