Приготувати оладки з гарбуза і яблук можна приблизно за 30 хвилин. Складові оладок – смачні і корисні. Такі оладки з варенням чи сметаною, будуть чудовим сніданком для всієї родини.

Оладки з гарбуза і яблук: інгредієнти

  • гарбуз – 400 г;
  • яйця – 2 шт.;
  • яблука – 2 шт.;
  • цукор – 2 столові ложки;
  • борошно – 1/2 склянки;
  • сметана – для подачі;
  • сіль;
  • олія.

Оладки з гарбуза і яблук: приготування

  1. Гарбуз і яблука потрібно очистити, і натерти на тертці.
  2. Збиваємо яйця з цукром і перемішуємо з гарбузом і яблуками, потім треба посолити. Додаємо борошно і все добре перемішуємо. Тісто по консистенції має бути схоже на густу сметану.
  3. Розігріваємо пательню з олією.
  4. Смажимо оладки до рум’яної скоринки на середньому вогні з обох сторін. Відразу ж подаємо зі сметаною або варенням, чи з вершковим маслом.

Порада кухарів: якщо більше смакують пухкі оладки, варто використовувати дрібну тертку. Якщо подобаються оладки зі скоринкою, потрібно терти на крупну тертку.