Приготувати оладки з гарбуза і яблук можна приблизно за 30 хвилин. Складові оладок – смачні і корисні. Такі оладки з варенням чи сметаною, будуть чудовим сніданком для всієї родини.
Оладки з гарбуза і яблук: інгредієнти
- гарбуз – 400 г;
- яйця – 2 шт.;
- яблука – 2 шт.;
- цукор – 2 столові ложки;
- борошно – 1/2 склянки;
- сметана – для подачі;
- сіль;
- олія.
Оладки з гарбуза і яблук: приготування
- Гарбуз і яблука потрібно очистити, і натерти на тертці.
- Збиваємо яйця з цукром і перемішуємо з гарбузом і яблуками, потім треба посолити. Додаємо борошно і все добре перемішуємо. Тісто по консистенції має бути схоже на густу сметану.
- Розігріваємо пательню з олією.
- Смажимо оладки до рум’яної скоринки на середньому вогні з обох сторін. Відразу ж подаємо зі сметаною або варенням, чи з вершковим маслом.
Порада кухарів: якщо більше смакують пухкі оладки, варто використовувати дрібну тертку. Якщо подобаються оладки зі скоринкою, потрібно терти на крупну тертку.