ГоловнаСмачногоМедове печиво з мускатним горіхом - чудовий десерт, рецепт з фото

Медове печиво з мускатним горіхом – чудовий десерт, рецепт з фото

Медове печиво за цим рецептом легко приготувати на швидкоруч. Печиво з медом буде дуже смачним, ніжним та зможе довго зберігатися (але це неможливо, бо його з’їдять дуже швидко)

Медове печиво з мускатним горіхом: інгредієнти

Для приготування цього печива знадобиться нескладний набір продуктів

  • борошно – 300 гр;
  • мед – 2 ст.ложки;
  • цукрова пудра – 150 гр;
  • яйця – 2 шт;
  • кориця – 1 ч.л.;
  • мускатний горіх – ½ ч.л.;
  • сода – ½ ч.л.;
  • сіль на кінчику ножа

Медове печиво з мускатним горіхом: покроковий рецепт приготування

Приготування цього смачного медового печива займає не так багато часу.

  1. Потрібно взяти мед і розтопити його на водяній бані. Потім додати до нього цукрову пудру, спеції, яйця і соду.
Медове печиво з мускатним горіхом, готуємо за покроковим рецептом
Топимо мед на водяній бані

2. Вам потрібно замішати м’яке тісто, поступово добавляючи борошно. Якщо тісто у Вас буде трохи липким, нічого страшного, залиште як є.

готуємо тісто для медового печива
Тісто може бути трохи липким, але це не страшно

3. Вмикаємо духовку на +180°С. Поки вона нагрівається, нам потрібно застелити деко пергаментом та змастити його рослинною олією.

4. Змочуємо руки у воді та формуємо з тіста кульки. Викладаємо їх на підготовлене деко, зверху трошки треба приплюснути.

5. Під час готування, печиво добре збільшується у розмірах. Тому при викладанні на деко, залишайте проміжки між Вашими кульками.

Рецепт медового печива з мускатним горіхом
Залишаємо відстань між кульками на деці

Випікати медове печиво потрібно при температурі 180°С 20-30 хвилин до появления золотавого кольору.

Вийнявши печиво з духовки, дайте йому час охолонути і після цього можете дати скуштувати всім своїм близьким.

Рецепт медового печива

Смачного!

Зберігати печиво потрібно в герметичній ємності, ні в якому разі не в пакеті.

А ще з медом можна приготувати

Рецепт медового квасу, який освіжає

Маково-сирний рулет буде смакувати у святковий день

Cтатті пов'язані за темами

Ви не можете копіювати текст