Медове печиво за цим рецептом легко приготувати на швидкоруч. Печиво з медом буде дуже смачним, ніжним та зможе довго зберігатися (але це неможливо, бо його з’їдять дуже швидко)
Медове печиво з мускатним горіхом: інгредієнти
Для приготування цього печива знадобиться нескладний набір продуктів
- борошно – 300 гр;
- мед – 2 ст.ложки;
- цукрова пудра – 150 гр;
- яйця – 2 шт;
- кориця – 1 ч.л.;
- мускатний горіх – ½ ч.л.;
- сода – ½ ч.л.;
- сіль на кінчику ножа
Медове печиво з мускатним горіхом: покроковий рецепт приготування
Приготування цього смачного медового печива займає не так багато часу.
- Потрібно взяти мед і розтопити його на водяній бані. Потім додати до нього цукрову пудру, спеції, яйця і соду.
2. Вам потрібно замішати м’яке тісто, поступово добавляючи борошно. Якщо тісто у Вас буде трохи липким, нічого страшного, залиште як є.
3. Вмикаємо духовку на +180°С. Поки вона нагрівається, нам потрібно застелити деко пергаментом та змастити його рослинною олією.
4. Змочуємо руки у воді та формуємо з тіста кульки. Викладаємо їх на підготовлене деко, зверху трошки треба приплюснути.
5. Під час готування, печиво добре збільшується у розмірах. Тому при викладанні на деко, залишайте проміжки між Вашими кульками.
Випікати медове печиво потрібно при температурі 180°С 20-30 хвилин до появления золотавого кольору.
Вийнявши печиво з духовки, дайте йому час охолонути і після цього можете дати скуштувати всім своїм близьким.
Смачного!
Зберігати печиво потрібно в герметичній ємності, ні в якому разі не в пакеті.
А ще з медом можна приготувати