ГоловнаЕзотерика і магіяЗмови від пристріту і псування (порчі) і молитва від чаклунства і злого...

Змови від пристріту і псування (порчі) і молитва від чаклунства і злого ока

Жодна людина не може почуватися впевненою, що на неї не буде скоєно такий енергетичний негативний вплив, як псування або пристріт, а начитані змови за правилами ритуалу допоможуть позбутися захиститися від злого ока і вроків і найсильніший зщахист – молитва від чаклунства і злого ока. Тому знання змови (наговорів) стане в пригоді, щоб захистити від біди себе і своїх близьких.

Змови на воду від пристріту

Змови на воду від пристріту

Всім відома сила вода, яка сама по собі являється магічною субстанцією. Вода, особливо проточна, чудово нейтралізує негативну енергію. Вода в магії та її енергетичний вплив на людину залежать від того, звідки вона взята, тобто яке її джерело.

Езотерики рекомендують у важливі моменти проводити очищення водою. І, безумовно, слід прислухатися до цієї поради, якщо існують ознаки наведення псування, вроків і пристріту.

Отже, як використовувати воду для зняття порчі.

Потрібно набрати у ємність чисту воду, додайте в неї дрібку солі, а потім прочитати наступний текст змови від пристріту:

«Водою вроки з себе змию, тіло і душу заспокою. Іди, лиха-біда, на пінь та колоду, в сиру воду, на старий цвинтар. І не заподіє мені зла ні бабка-ворожка, ні старий чаклун, ні відьма юна. Ключем замок відкриваю, змову розбиваю. Так станеться по слову моєму! Амінь ».

Цією водою вам потрібно буде вмитися. Треба зачерпнути з ємності рівно три пригорщі води і вмитися нею. Залишки води треба вилити в каналізацію.

Магія води – на що впливає в залежності від її походження

Змови і обереги на захист від пристріту, молитва від чаклунства і злого ока

На відміну від псування (порчі), пристріт не вважається цілеспрямованим магічним впливом. Досить часто в сучасному житті пристріт виникає через заздрощі злих людей і недоброзичливців. Тому сильна заздрість може зурочити людину, вона втратить здоров’я, або роботу, чи з нею станеться інше лихо.

Захист від пристріту

Найсильніший захист можна отримати, звернувшись з молитвою Священномученика Кіпріана і Юстини

Перед тим, як читати молитву, варто ознайомитися з простими правилами, які допоможуть вам правильно налаштуватися.

  • Промовляти текст можна тоді, коли вам зручно хоч вдень, хоч вночі, якщо ви готові до цього.
  • Скільки разів читати молитву ви також вирішуєте самі – як ваша душа відчуває потребу.
  • Якщо молитва призначена для захисту дитини, то слова треба читати над головою малюка – це дасть максимальний захист.
  • Читати молитву можна на воду, адже, як вже зазначалося, вода несе позитив, відбиваючи все погане і темне.
  • Коли ви налаштувалися, можна взяти роздрукований текст молитви і прочитати

Молитва Кіпріану і Устині від псування і всіх злих чар

Молитва Кіпріану і Устині від псування і всіх злих чар

Днем, вночі або в будь-яку годину, починаючи читати молитву Священномученика Кіпріану, вірю, що всі сили зла від Слави Всевишнього підуть.

Цей Священномученик звертається до Бога словами «Господи Святий і Сильний, Цар над царями, почуй нині молитву звернену до тебе раба Твого, Кипріяна.

Благослови Господи, серце раба Твого заблукалого (ім’я) і хай вибачать його все твої небесне служителі: тисячі Архангелів і Ангелів, службовців Тобі. Господи перед тобою відкриті всі таємниці серця раба Твого.

Господи Всемогутній, правлячий усім світом, прихильний постраждати за всіх нас грішних, щоб спокутувати гріхи наші. Просвіти мене грішного, Господи, милосердним величчю Твоїм і відведи від мене будь-яке зло і чарування, яка бажає погубити мене.

Господи Сильний і Великий осені мене грішного Світлом Твоїм і подай мені відповідь. Захисти заблукалого і дозволь стати гідним служителем Твоїм. Підтримай мене, Господи, в вірі моїй! Зміцни силу духу мою! А буду в розпачі, що не відкидай мене, а подай!

Вклоняюся Тобі, Господи, молю і благаю імені Твоєму: захисти мій будинок від чародійства, чаклунства, злості, улесливих і лукавих людей. Хай допоможе ця світла молитва, прочитана над головою людини, позбудеться йому від заздрості, злих намірів, ревнощів, ненависті, лестощів, пияцтва, наклепу і вбивства навмисного.

Так буде Свята молитва огорожею для раба Божого і порятунком житла його.

Господи Всемогутній, накажи нечестивим силам піти з мого будинку. Почуй мене Раба твого і дай благословення дому, в якому твориться ця молитва світла.

Подібно як віск плавиться від вогню, нехай розтануть всі злі хитрощі, чарування і диявольські підступи роду людського. Врозуми заблукалих, Господи, і приклич їх до покаяння, як закликав ти мене Раба твого (ім’я). Я вірую в Тебе, Господи

Всемогутній, іншого Бога не знаю і поклоняюся Тобі. Поклади за мене, захисти і збережи, Боже, від будь-якого чарівництва й недоброзичливців. Будь мені, моїм чадам і дому покровителем і помічником, Господи.

Подібно до того, як не можна зупинити потік річок, так не може ніякої злий чарівник протистояти словами цієї Світлої Молитви. Нехай згинуть будь бісівські підступи і зла сила спрямована в бік раба Твого (ім’я).

Господи Всемогутній, Додай сили, що читає молитву цю. Підношу молитву всім Ангелам і Святій Богородиці. Молюся Ісусу Христу, очищення від гріхів дарує, і всім його чудесним зціленням нас грішних.

Імені Твоїм Святим і Великим заклинаю і виганяю все злі наміри лукавих і злих людей, всі їхні чародійства і наклепи, очну псування і інші їх бісівські хитрощі.

Пощезайте назавжди, сили зла, від мене раба Божого і моїх чад силою Животворящого Чесного Хреста Господнього і всіх Сил Небесних, службовців Всемогутньому. Многомилостивий Господі, відведи будь-яку нечисту силу від раба Твого (ім’я) і його будинку.

Так врятуюся я раб Твій Божий (ім’я) в дорозі, в море, в горах, в траві, від скорпіонів, змій отруйних плазунів повзучих, при прийнятті їжі і при хвороби, від втрати крові та іншого збитку силою Животворящого Чесного Хреста Господнього.

У молитві звертаюся і до святих пророків: Захарія, Йону, Осію, Іллі, Михею, Данилу, Малахію, Веремію, Ісаї, Амоса, Єлисею, Наум, Самуїла і Хрестителю Господньому Іоанну. Молюся і прошу Луку, Іоанна Богослова, Матвія, Марка, а також Апостолів Святих Первоверховних Петра і Павла.

А також я кличу в молитві до праведних Якима, Ганні, Йосипу-обручника, брату Господньому Якову, Іоанну Милостивого, Ігнатія-богоносця, священномученику Ананію, співаку Кондаков Роману, сладкоречевцу Єфрема Сирина, Василю Великому, Григорію-богослова, Іоанна Златоуста, Миколі Чудотворцю.

Молю і прошу святих митрополитів: Йону, Петра, Філіпа Алексія, і Гермогена. А також преподобних радонежских чудотворців Сергія і Никона, Київсько-Печерських чудотворців Антонія, Феодосія і Афанасія, Соловецьких чудотворців Зосима і Саватія, казанських чудотворців Гурія і Варсонофія.

В ім’я всіх святих, господи, що потрапили тобі Серафима Саровскаго, Данила Самсона, Максима Грека, ченця Афонський гори Милетия; Патріарха Антіохійскаго Никона, Великомученика Киріака і Іуліти, матері його, чоловіка Божого Алексія.

В ім’я всіх святих преподобних мироносиць: Магдалини, Марії, Ксенії, Єфросинії, Євдокії, Анастасії та Святої Великомучениці Февронії, Параскеви, Катерини, Марини, які пролили за Тебе кров свою.

Вірую в молитву святого Кипріяна, і прошу Царицю Небесну, зберегти раба Божого від мани бісівських. Силою Святої трійці і Животворящого Хреста Господнього та знищиться все зло і лукавство нечистої сили.

Так врятують мене, хто молиться Пречистої Матері і Світлим небесним силам безтілесним, від мереж диявольських Архістратиг Михаїл, Гавриїл, Рафаїл, Сатаваіл, Ігуасу, Варахаіл і мій Ангел-хранитель.

Всі святі і праведні, моліть Милостивого Бога за раба (ім’я), нехай збереже і помилує мене від усякого ворога і супостата. Амінь (3 рази). ”

Після кожного прохання три земних поклони.

Охоронна молитва священомученика Кипріяна

Таке звернення до Господа нашого і до його святих призване захистити нас і наших рідних від чаклунства, позбавить від пристріту і псування.

Щоб змови від пристріту і псування (порчі) і молитва від чаклунства й інших негараздів спрацювали, необхідно точно дотримуватися послідовності обряду, а слова змови вимовляти з щирою вірою в їх дієвість.

Стежити за нами у Facebook

Cтатті пов'язані за темами

Ви не можете копіювати текст