ГоловнаПсихологіяПсихосоматичний тест відкриє, що Вас тривожить

За кожною хворобою часто ховаються емоційні проблеми, для яких характерний ряд фізичних симптомів. Наприклад, починає боліти шлунок, або людина скаржиться на поколювання в області серця. Психосоматичний тест відкриє, що Вас тривожить і допоможе побороти недуг.

Пройдіть цей психосоматичний тест і Ви можете дізнатися, що скаже підсвідомість про Ваш емоційний та психологічний стан.

Подивіться уважно на картинку і скажіть, яка фігура привертає вашу увагу перш за все.

Психосоматичний тест відкриє, що Вас тривожить
Оберіть картинку, яка першою впала в око та прочитайте, про що може розповісти Ваша підсвідомість

Древо 1

Малюнок з деревом 1 символізує Вашу невпевненість у стабільності стосунків. Вам здається, що Ви не можете покластися на людей, і Ви боїтеся, що Вас покинуть або позбавлять уваги. Все це викликає напругу в тілі, так як Ви побоюєтеся, що в один прекрасний момент зникне чіткість і визначеність відносин.

Це може проявлятися на фізичному рівні у схильності до запалення шкіри, свербіння або частих головних болів.

Поки Ви не зміните своє мислення, ці порушення можуть Вас турбувати. Все, що потрібно зробити – це перевести увагу з інших на себе. Саме Ви – та людина, на яку Ви можете покластися, і яка здатна сама побудувати своє життя.

Порада психолога: знайдіть час на себе, відкрийте для себе щось нове і цікаве, наприклад, хобі. Буде добре відправитися у відпустку, щоб змінити картинку і оточення та добре відпочити у новому і незвичному колі людей.

Дерево 2

Коли людина чогось боїться, засмучена чи у неї виникають труднощі, все це відображається у симптомах соматичних хвороб в районі живота, на шкірі і в серці. Люди, які обрали картинку з Деревом 2 частіше за все страждають колітами та різними видами алергії.

Порада психолога: потрібно кожного дня розслаблятися хоча б на 10 хвилин, для цього навчіться техніці глибокого дихання не період розслаблення. Також, можна скористатися духовними практиками, такими як йога, медитація.

Дерево 3

Люди, які обрали Дерево 3 – впевнені в собі і люблять життя, вміють отримати позитив, навіть, якщо іноді виникають періоди втоми та відчаю.

Такі люди бояться невдач, про це тіло сигналізує через свербіж та алергії.

Порада психолога: Вам варто навчитися бути більш раціональними та приземленими, старатися контролювати свій стан ейфорії, щоб сильно не засмучуватися у разі невдач, які травляються у житті.

Дерево 4

Емоційне виснаження відчувають люди, котрі обрали малюнок з деревом 4: Вас покинув ентузіазм, Ви втратили інтерес до багатьох речей і живете пасивно, ніби очікуючи, що хтось виведе Вас із стану апатії.

Тіло реагує на такий стан проблемами зі шлунком, запорам.

Порада психолога: підштовхуйте себе, навіть примушуйте себе робити те, що Вам не хочеться. Не треба чекати Новий рік, чи понеділка, чи відпустку, щоб змінитися – прямо зараз встаньте і примусьте себе зробити хоч якусь справу. Хай маленьку, але важливу. Бо як кажуть східні мудреці: «Дорогу здолає той, хто йде».

Дерево 5

Вимогливе ставлення до людей та вибагливість до них, часто приховують раниму та невпевнену в собі особистість.

На такий душевний та емоційний стан тіло реагує хворобами печінки.

Порада психолога: потрібно розібратися в собі і зі своїми страхами, тоді Ваше самопочуття може суттєво покращитися. Постарайтеся бути більш поблажливими до людей – всі мають право на помилки, не накручуйте себе.

Дерево 6

Якщо Ви обрали малюнок з шостим деревом, то Ваше життя – це постійний стрес. Вам здається що проблеми сипляться на Вас як із мішка, що Ви навіть не маєте змоги прийти до тями. Такий стан викликає дратівливість, гнів і невдоволення просто на рівному місці, без очевидної причини.

У фізичному плані тіло реагує на це висипами та забудькуватістю.

Порада психолога: Ваше тіло потребує перепочинку. Давайте вихід своїм емоціям, але якщо їх стає занадто багато, спробуйте направити свою енергію в інше русло, зайнявшись східними єдиноборствами, боксом або іншими видами спорту. Будь-яка фізична активність піде Вам на користь і допоможе позбутися такого стану.

Ви не можете копіювати текст