ГоловнаГосподиняЧому слід мити підлогу з сіллю? Сіль для зняття безсоння по знаку...

Чому слід мити підлогу з сіллю? Сіль для зняття безсоння по знаку зодіаку

Миття підлоги солоною водою допоможе не тільки позбутися бруду, а й вимити негатив з приміщення, а інколи – й врятувати від безсоння. Фахівці розповіли, чому слід мити підлогу з сіллю?  Також фахівці розповіли, як використовувати сіль для зняття безсоння по знаку зодіаку

Чому слід мити підлогу з сіллю?

Всі господині при митті підлоги використовують різні побутові хімічні препарати, яких вдосталь на полицях магазинів. Деякі господині миють підлогу звичайною водою без ніяких домішок. Миття підлоги з сіллю мають свої переваги як на фізичному рівні, так і в езотеричному сенсі й досвідчені господині пояснили чому

  • очевидна перевага мити підлогу з сіллю – ціна. Використання солі значно дешевше за побутові засоби для прибирання;
  • ще плюс миття підлоги з сіллю полягає в тому, що сіль чудовий засіб, який знищує бактерії та мікроби;
  • сіль добре відмиває всі забруднення на підлозі, навіть застарілі.

Коли ви захочете мити підлогу сіллю, її не треба брати багато. Досить додати лише декілька ложок солі у відро з водою. Якщо мити підлогу з плитки, можна дати трошки більше солі.

Як сіль допоможе зняти  безсоння по знаку зодіаку

Сіль часто використовується для зняття негативу, а ще астрологи вважають, що сіль може допомогти позбутися безсоння

Поради по знакам зодіаку

  • Близнюки, Рак, Терези, Скорпіон, Водолій, Риби: рекомендується у воді розчинити три дрібки солі та поставити на ніч рідину в 2 ємностях на підлозі біля ліжка – в голові, та в ногах.
  • Овен, Телець, Лев, Діва, Стрілець, Козеріг: насипте сіль у 2 мисочки та поставте суху сіль на підлогу біля ліжка – в ногах та біля голови.

Вранці сіль або солону воду слід вилити в туалет. Таку процедуру слід виконувати протягом трьох ночей поспіль, і сон стане міцним і глибоким.

Cтатті пов'язані за темами

Ви не можете копіювати текст