ГоловнаЗа кавоюРічниця весілля 12 років, як називається? Що подарувати на 12 років шлюбу?...

Річниця весілля 12 років, як називається? Що подарувати на 12 років шлюбу? Привітання

Ще один рік сім’я пройшла через життєві хвилі й готується святкувати 12 років весілля. Яке ж це весілля та як називається 12 років шлюбу? Корисні поради, що подарувати та слова привітання подружжю на дванадцять років спільного життя

Як називається 12 річниця весілля та що вона символізує?

Річниця весілля в люблячій родині – це завжди свято кохання та поваги в подружжі. Зазвичай заведено відзначати так звані «круглі дати», але не варто пропускати й «звичайні» святкування спільного життя. Людей цікавить, яке весілля відзначається на 12 років?

12 річниця весілля – це шовкове або нікелеве весілля

Відкриємо невеликий секрет – 12 річниця, це насправді дванадцять з половиною років шлюбу. Просто вже так пішло, що відзначають «цілу» дату – 12 років.

Які символи річниці весілля 12 років?

Ця річниця має дві назви та два символи – нікель і шовк.

Нікель – нікелеве весілля

Назва нікелеве весілля точно описує те, що пройшло яким стало подружжя за 12 років спільного життя. Символ дванадцятої річниці – нікель. Це красивий метал сріблясто-білого кольору. Він дуже естетично виглядає, за ним досить просто доглядати (коли він у ювелірних виробах) та дуже міцний. Так і 12 років спільного життя – красиве та міцне. Але треба пам’ятати і в день святкування, й надалі, що стосунки потребують уваги та турботи, інакше вони можуть зав’яти, як забутий букет. Тож трудіться одне з одним над вашими стосунками!

Шовк – шовкове весілля

Ще один чудовий символ дванадцяти років шлюбу – це шовкове весілля тобто шовк. Символ шовкової річниці говорить, що цей шлюб, красивий як щонайвитонченіший шовк, і міцний, як сама міцна шовкова нитка, з якої вищі сили виткали шовкове покривала щасливого сімейного життя!

Річниця весілля 12 років: що подарувати на нікелеве / шовкове весілля?

Якщо від подружжя, що святкує дванадцять років шлюбу немає певних побажань, тоді можна придумати подарунок самостійно. І подвійна назва та символи цієї річниці відкривають широке поле для ваших фантазій та спроможностей.

Спільний подарунок для подружжя

На святкування дванадцятиріччя шлюбу чоловік та дружина можуть побажати обмінятися обручками. Тому буде доречно подарувати їм пару для обміну. Або ж можна влаштувати їм свято обміну нікелевими обручками, заздалегідь придбавши їх.

Подарунки на 12 років шлюбу

  • для дружини можна вибрати ювелірні прикраси з нікелю, наприклад, браслет, кулон;
  • для подарунка гарно підходить, скринька або оригінальний тримач для ювелірних виробів;
  • чоловіку на нікелеве весілля можна подарувати годинник, в якому є нікелеві елементи, флягу або запонки з нікелю (можна з дорогоцінним чи напівдорогоціннм камінням);
  • можна подарувати дружині шовкову хустку ручної роботи, а чоловіку шовкову краватку від українських дизайнерів – такий подарунок стильний та символічний.

Ідеї, що ще можна подарувати на шовкове / нікелеве весілля

  • кухонний посуд зі сплаву на базі нікелю;
  • предмети інтер’єру – тримачі, торшер, сімейне дерево – скрізь бажано, щоб було включення нікелю, наприклад, у вигляді орнаменту чи накладних плашок;
  • вази та статуетки;
  • різні речі, які сподобаються чи потрібні родині, які мають сріблясто-білий відтінок – як символ 12 років весілля;
  • шовкові речі на ваш розсуд і гаманець, наприклад, шикарну шовкову постільну білизну;
  • парні шовкові халати;
  • штори та//або гардини з шовку тощо.

12 річниця весілля, привітання

Наводимо приклади привітань, які можна зачитати на такому чудовому святі. Ви можете їх озвучити, підставивши імена подружжя, там, де це потрібно. Або ж взявши за приклад тексти, можете скласти свої привітання. Головне, щоб вони йшли від вашого серця!

ххх

Хай міць нікелю (ім’я чоловіка) згинається тільки перед шовком (ім’я дружини). Будьте щасливі у своєму шлюбі!

ххх

Сьогодні ваша сім’я відзначає чудову дату – 12 річницю весілля! І це чудова дата, адже 12 – це магічне число: стільки місяців в році. Тож нехай ваші стосунки будуть такими ж чарівними та різноманітними, як місяці року:

  • блискучі та чисті, як зимові місяці;
  • ніжні та невинні, як весняні місяці;
  • яскраві та веселі, як сонячне літо;
  • спокійні та затишні, як плед і книжка в осінні місяці!

ххх

Вітаємо (імена подружжя) з річницею! Ви разом вже 12 років і це вказує на той широкий шлях, який перед вами відкривається, розширюючи обрій ваших мрій та бажань. Ваше кохання, вірність і турбота створює затишок і гармонію. Хай і надалі так триває, многая літа вашій сім’ї!

ххх

Вітаємо вас з цією чудовою річницею сімейного життя, якому виповнилося вже 12 років! Нехай як нікель, символ цієї річниці, ваші стосунки будуть міцними і блискучими, що буквально засліплюватимуть силою щирих почуттів, безмежним коханням і відданістю!

ххх

За 12 років спільного життя ви зуміли довести, що ви – міцна та щаслива родина, в якій панує радість, кохання та порозуміння! Нехай і подальше ваше подружнє життя буде наповнене лише позитивом, удачею та благополуччям. Даруйте один одному ніжність та турботу, адже багато її ніколи не буває!

ххх

Сила нікелю полірується ніжністю шовку. Якщо ваша пара – це нікель та шовк, ви подолаєте все, адже ви міцні та красиві. І вас шлюб пройде через усі життєві шторми, щоб зайти в гавань свого щастя!

Як називається річниця весілля

Як називається річниця весілля по роках

1 рік шлюбу – перша річниця весілля

2 (Два) року шлюбу

3 річниця весілля

4 роки весілля

5 (П’ята) річниця шлюбу

6 років весілля

7 річниця весілля

8 річниця весілля

9 років шлюбу

10 річниця весілля

11 років весілля

13 річниця весілля

14 річниця весілля

29 річниця весілля

31 річниця весілля

Cтатті пов'язані за темами

Ви не можете копіювати текст