ГоловнаАрхівМісячний календар стрижок квітень 2023 називає сприятливі дні, коли краще стригти волосся,...

Весна надихає на зміни, в тому числі й у зовнішності. Нова зачіска, зроблена у сприятливі дні, які вказує місячний календар стрижок на квітень 2023, створить гарний настрій. Стригти волосся рекомендується в найкращі дні, коли небесні стихії сприятливі до цього виду маніпуляцій. А корисні поради фахівців стануть в пригоді тим, у кого волосся випадає, занадто тонке або занадто товсте

Місячний календар стрижок квітень 2023 року називає сприятливі дні

Сприятливі дні залежать від місячної фази та перебування Місяця в певному знаку зодіаку. Астрономічні фази Місяця припадають на різні дати, тому для зручності фахівці готують місячний календар краси – стрижки, фарбування волосся, манікюру та педикюру, на всім звичний нам календарний місяць.

Місячний календар стрижок на квітень 2023 допоможе вибрати сприятливий день, щоб відвідати салон-перукарню. Як відомо, Місяць впливає на швидкість росту та здоров’я нашого волосся. Знаючи тотожність значень місячного дня, фази та розташування Місяця у знаках зодіаку, а також враховуючи день тижня, формується загальний місячний календар краси, у тому числі календар стрижок.

Сприятливі дні для стрижки в квітні 2023 року:

  • 1, 2, 3, 4, 12, 13, 20, 21, 22, 27, 28, 29, 30 квітня.

Місячний календар стрижок квітень 2023: корисні поради, якщо волосся випадає, занадто тонке або занадто товсте

Ці рекомендації фахівці склали з урахування властивостей та впливу знаків зодіаку на стан нашого волосся. Спробуйте діяти за їх рекомендаціями, щоб переконатися, що це працює.

Рекомендований курс для тих, у кого випадає волосся, або воно тонке чи занадто товсте

В період з лютого по серпень включно кожного календарного місяця потрібно підстригати волосся або тільки кінчики волосся у дні Лева. Тобто тоді, коли Місяць знаходиться у знаку Лева, бажано, щоб це була зростаюча місячна фаза, тому що зростаючий Місяць в Леві підсилює ефект.

Маска для волосся не період зростаючого Місяця в знаку зодіаку Лев

Після миття голови, потрібно взяти 1-2 яйця, збити виделкою, а потім втирати в шкіру голови. Почекати 10-15 хвилин і потім добре промити волосся. Варто початки змивати яйце з більш прохолодної води поступово збільшуючи її температуру до такої, як ви звикли. Але потім обов’язково фінальний раз ополіскувати голову треба прохолодною водою.

Таку маску слід робити в дні Лева 1-2 рази.

В такий період не варто користуватися феном. Але, якщо потрібно сушити волосся, то потрібно почекати хоча б 15 хвилин і тільки потім використовувати фен.

Фаза Місяця та знак зодіаку, в якому він перебуває

Місячний календар фарбування волосся в квітні 2023 року.

Ви не можете копіювати текст