ГоловнаКрасуняМодний тренд у макіяжі Скляна шкіра (Glass skin)

Новий модний тренд «Скляна шкіра» або glass skin, все більше завойовує популярність у макіяжі. Завдяки glass skin не видно пор, почервоніння і висипів. На відміну від фарфорового покриття шкіри, вона не повинна бути матовою.

Головна умова «Скляної шкіри» – природній блиск і зволоженість. Сяяти повинні не окремі ділянки шкіри, а все обличчя. Підготовка до створення макіяжу у стилі glass skin.

Модний тренд у макіяжі Скляна шкіра (Glass skin): перший етап – очищення

Ефект glass skin досягається за рахунок ретельного очищення шкіри. Потрібно вибирати тільки якісні продукти, які прибирають жирний блиск. Хороший ефект дає застосування гідрофільної олії або пінки. Раз в тиждень проводиться пілінг. Він дозволяє згладити рельєф. В результаті цього косметичні продукти будуть лягати рівніше і рівномірніше.

Модний тренд у макіяжі Скляна шкіра (Glass skin): другий етап – зволоження

Корейська догляд через шкірою асоціюються зі зволожуючими масками. Їх потрібно використовувати не рідше 2 разів на тиждень. Фахівці рекомендують звертати увагу на гідрогелевий склад. Такі маски щільно прилягають до шкіри і краще утримують вологу. У них часто додають срібні або золоті частинки, які забезпечують додаткове сяйво.

Модний тренд у макіяжі Скляна шкіра (Glass skin): третій етап – сяюча сиворотка

Сироватки та концентрати дозволяють позбутися сухості шкіри, її тьмяного кольору і жирного блиску. Вони готуються на основі гіалуронової кислоти. Для нанесення достатньо лише кількох крапель засобу.

Перед нанесенням сироватки можна використовувати бустер, він підсилює ефективність використовуваних засобів.

Ви не можете копіювати текст