Рецепт мандаринового пирога допоможе приготувати смачний і незвичайний десерт. Зазвичай, взимку, мандарину стають майже найпопулярнішим фруктом серед українців. Спробуйте новий смак мандаринів у мандариновому пирозі.

Рецепт мандаринового пирога: інгредієнти

  • Яйця — 6 шт.
  • Цукор – 200 гр
  • Мандарини велики 3 шт.
  • Розпушувач 1 ч.л.
  • Мигдальна мука 250 гр

Рецепт мандаринового пирога: спосіб приготування

  1. Мандарини потрібно опустити в кип’ятку воду і потім проварити їх на маленькому вогні 2 години. Дати охолонути, вибрати всі кісточки и збити блендером разом із скоринками до стану пюре.
  2. До яєць додати цукор і збити до пишної маси.
  3. Мигдальну муку поєднати з розпушувачем. Потім потрібно змішати яйця з мукою і додати мандаринове пюре.
  4. Підготувати невелику форму до випічка, змазавши її масло чи застеливши папером для випічки.
  5. Духовку розігріти до +180° С. у підготовлену форму викласти тісто і випікати 40-50 хвилин.
  6. Після приготування дати пирогу охолонути і поставити на ніч у холодильник. Перед вживання пиріг можна прикрасити зверху шматочками мандарину.
    Вранці до чаю або до кави у Вас буде смачне частування.