Все ближче Новий рік і господині збирають найкращі рецепти страв та напоїв для святкової вечірки. Цей напій допоможе створити веселий та жартівливий настрій на зустрічі Нового року 2019.
Цитрусовий пунш готується на базі італійських напоїв: просекко, кампарі та кокі і кампарі, американо (італійське кріплене вино). Алкогольні напої потрібно змішати з грейпфрутовим соком, а потім додати улюблені цитрусові, тоді Ви отримаєете смачний цитрусовий пунш.
Новий рік 2019: Цитрусовий пунш інгредієнти
- фреш із рожевого грейфрута – 450 мл;
- крепленого вино
- кока американо (італійське кріплене вино) – 450 мл
- кампарі – 225 мл;
- просекко чи брют (любе сухе ігристе біле вино) – 1 пляшка (750 мл)
- грейрут, апельсин, лимон для подачу до столу
- лід
- газована вода (за бажанням)
Новий рік 2019: Цитрусовий пунш процес приготування
Всі цитрусові фрукти потрібно помити та порізати тоненькими кружальцями.
У спеціально підготовленої ємності для пуншу, поєднайте грейпфрутовий сік, кокі американо. Після цього потрібно додати просекко, а потім цитрусові та лід. Якщо вам до смаку, тоді додайте до пуншу газовану воду.
Цитрусовий пунш потрібно подавати охолодженим.