Все ближче Новий рік і господині збирають найкращі рецепти страв та напоїв для святкової вечірки. Цей напій допоможе створити веселий та жартівливий настрій на  зустрічі Нового року 2019.

Цитрусовий пунш готується на базі італійських напоїв: просекко, кампарі та кокі і кампарі, американо (італійське кріплене вино). Алкогольні напої потрібно змішати з грейпфрутовим соком, а потім додати улюблені цитрусові, тоді Ви отримаєете смачний цитрусовий пунш.

Новий рік 2019: Цитрусовий пунш інгредієнти

  • фреш із рожевого грейфрута – 450 мл;
  • крепленого вино
  • кока американо (італійське кріплене вино) – 450 мл
  • кампарі – 225 мл;
  • просекко чи брют (любе сухе ігристе біле вино) – 1 пляшка (750 мл)
  • грейрут, апельсин, лимон для подачу до столу
  • лід
  • газована вода (за бажанням)

Новий рік 2019: Цитрусовий пунш процес приготування

Всі цитрусові фрукти потрібно помити та порізати тоненькими кружальцями.

У спеціально підготовленої ємності для пуншу,  поєднайте грейпфрутовий сік, кокі американо. Після цього потрібно додати просекко, а потім цитрусові та лід. Якщо вам до смаку, тоді додайте до пуншу газовану воду.

Цитрусовий пунш потрібно подавати охолодженим.