ГоловнаАрхів АстрологіяПовий Місяць вересень 2023: дата, гороскоп для кожного знаку зодіаку

Повий Місяць вересень 2023: дата, гороскоп для кожного знаку зодіаку

Повний Місяць в астрології – це завершення циклу, фінал, викриття таємниць, езотерика. Гороскоп для кожного знаку зодіаку на вересень 2023 розповідає, що принесе ця Повня, на яких темах варто зосередити увагу Повня настає  29 вересня в 12-58 за київським часом в знаку зодіаку Овен. Нагадаємо, що вплив Повного Місяця буде відчуватися протягом близько двох тижнів

Що принесе Повний Місяць у вересні 2023 для знаку зодіаку Овен

Повний Місяць відбувається в 1 Домі гороскопу Овна. Представникам цього знаку зодіаку астрологи рекомендують зосередити вагу на відносинах з колегами, керівництвом, рідною та коханою людиною.

Цього дня і найближчі +-3 дні в Овна ймовірні труднощі, тому краще відмовитися від важливих переговорів – краще «не відсвічувати». Зважаючи на запальний характер, Овен все ж таки може почати суперечку, тоді є лише один прийнятний для всіх сторін вихід – пошук компромісу.

Найважливіше, що принесе Повний Місяць 29 вересня для Овна – чітке уявлення, за що варто триматися, а чого краще позбутися назавжди.

Ця Повня подарує багатьом представникам Овна можливість зазирнути углиб себе, що може вплинути на світогляд. У деяких Овнів зміняться погляди, свідомість та спосіб життя загалом.

Якщо Овен зрозуміє, куди йому рухатися далі, це допоможе відкрити нові шляхи розвитку. Багато бажань здійсниться, Овен буде тішитися результатами своєї роботи.

Повний астрологічний прогноз від Анжели Перл для Овна на вересень 2023

Гороскоп для Тельця на Повний Місяць вересень 2023

Повня проходить в останньому, 12 Домі гороскопу Тельця. В багатьох представників цього знаку зодіаку виникне бажання побути на самоті. Але це може статися не лише з власної ініціативи, а й вимушений захід. Астрологи не виключають, що Повня стане кульмінацією напруги на роботі: велике навантаження призвело до втоми, морального та фізичного виснаження. Наприкінці вересня Телець може нарешті відпочити, як мінімум – добре висапатися.

Астрологи радять знаку зодіаку Телець навести лад у всьому – справах, особистому житті, паперах та квартирі. Рекомендується вирішувати проблеми, Повний Місяць підходить для таких дій.

Якщо з приводу чогось увага Тельця розсіювалася, то зараз доведеться зібрати думки та сили до купи. В період цієї Повні важливо прислухатися до себе, свого організму. Якщо турбуватимуть якісь симптоми, треба звернутися до лікаря.

На повний Місяць в Тельця можуть бути віщі сни.

Гороскоп Анжели Перл для Тельця на вересень 2023

Повий Місяць вересень 2023: гороскоп для знаку зодіаку Близнюки

Повня у вересні настає 29 вересня в 11 Домі гороскопу Близнюків. Це складний  період, який може обернутися позитивною перспективою для цього знаку зодіаку. Як вже зазначалося, в астрології Повня – це завершення якогось етапу, підбиття підсумків, отримання винагороди якою б вона не була – чи то хвала, чи то покарання.

Повня в 11 Домі сильно вплине на розстановку пріоритетів та створення цілей. Головне – пильнувати!

Астрологи застерігають Близнюків від ілюзій, слід бути реалістам, а не мрійниками.

У багатьох представників знаку зодіаку Близнюки за цією Повнею можуть відбутися зміни в колі друзів, у близькому оточенні. Для одних Близнюків Повний Місяць принесе розширення кола спілкування – будуть яскраві знайомства і перспективні контакти. Інші ж Близнюки зрозуміють, що з кимось вже не по дорозі, тому астрологи радять розривати такі відносини без жалю. Астрологи радять Близнюкам деякі ситуації відпустити, не надавати їм надто великого значення.

Якщо у Близнюків хтось із близьких знайомих попросить матеріальну підтримку, рекомендується не відмовляти. Особливо, якщо стосунки з цією людиною важливі для вас.

Гороскоп Анжели Перл на вересень 2023 для Близнюків

Що принесе ця Повня 29 вересня 2023 для знаку зодіаку Рак?

Наприкінці вересня робота й ділова сфера життя опиняться в центрі уваги більшості представників Раку. Все це відбувається під впливом Повні в 10 Домі, який відповідає за роботу, кар’єру, бізнес. Саме в цих сферах астрологи не виключають зміни – це можуть бути несподівані зміни або цілком передбачувані події.

Перед багатьма представниками знаку зодіаку Рак постане складне питання вибору – сім’я чи робота.

І це складний вибір, який Раку доведеться робити самостійно. Деякі Раки навіть поїдуть з міста чи країни, щоб зробити кар’єру. На жаль, фінансове становище в Повний Місяць настрій не підніме. Ймовірно будуть витрати, пов’язані з оплатою комунальних рахунків, ремонтом та іншими побутовими питаннями.

Що ж може відбутися в Рака на цю Повню?

  • хтось обійме більш високу та перспективну посаду;
  • деякі Раки взагалі вирішить звільнитися та вивчитися на іншу спеціальність;
  • хтось піде вчитися
  • і це не погані перспективи, головне приймати зважене рішення.

Астрологічний прогноз для Рака від Анжели Перл на весь вересень 2023

Гороскоп для Лева на Повний Місяць вересень 2023

На знак зодіаку Лев очікує досить сприятливий час на Повню, яка проходить в 9 Домі гороскопу. Астрологи вважають, що це гарний період, коли можна розвиватися духовно, змінити хід думок і вплинути на свідомість.

Події, які відбуваються на Повний Місяць у вересні, відіграють важливу роль, тому не можна ігнорувати їх.

Не виключено дальню подорож, нові проекти та відкриття, у багатьох Левів з’являться яскраві ідеї. Астрологи прогнозують на Повню закінчення якоїсь складної справи чи навчального процесу. Хтось з представників знаку зодіаку Лев завершить дипломну роботу чи статтю.

А ось юридичні угоди, ймовірно, доведеться перенести. Можливе закінчення судового процесу. Астрологи вважають, що на Повню в центрі уваги Лева мають бути ділові та романтичні поїздки, відпочинок та освоєння нової спеціальності.

Гороскоп для Лева від Анжели Перл на вересень 2023

Повий Місяць вересень 2023: гороскоп для знаку зодіаку Діва

Повня у 8 Домі гороскопу висвітлить Діві питання фінансів, тобто в центрі уваги будуть питання, пов’язані з грошима. Це всілякі виплати, давні борги та кредити. До речі, частину позик Діві вдасться закрити. Не виключено, що деякі представники знаку зодіаку Діва зможуть вдало інвестувати фінанси у проект чи якесь підприємство.

Не залишиться без змін й внутрішні світ Діви, він помітно збагатиться. Але

Діві, щоб дивитися на оточення більш оптимістично, доведеться від чогось або когось відмовитися.

Астрологи радять Діві бути готовою до побутових змін. Це може бути покупка, новий дизайн житла чи капітальний ремонт.

Вересень 2023: гороскоп Анжели Перл для Діви

Гороскоп для Терезів на Повний Місяць вересень 2023

На Повню в 7 Домі Терезів передбачається гарний період, проте з деякими застереженнями. Якщо брати до уваги поради астрологів, то Терези можуть значно покращити якість свого життя.

Фахівці рекомендують представникам Терезів будь-які бажання та плани узгоджувати з тими, з ким вони разом живуть чи працюють.

В цих питання в період Повні не допустима самодіяльність, тому що вона може спровокувати конфлікт і позбавити Терези перспектив на майбутнє. У всьому та з усіма слід шукати компроміс. Особливо, якщо це важливі переговори.

Терези знайдуть відповіді на частину запитань, але не варто розслаблятися. Велика ймовірність зустрічі з людиною, яка у багатьох справах щиро допоможе Терезам. Успіх та фінанси надійдуть від раніше укладених договорів, контрактів та угод.

Саме в цей час Повний Місяць висвітлить для Терезів у людях ті якості, які від них довго були прихованими. Виявляється, що почуття окремих осіб більше схожі на лицемірство.

Повний астрологічний прогноз на вересень 2023 від Анжели Перл для знаку зодіаку Терези

Що принесе Повня 29 вересня 2023 для знаку зодіаку Скорпіон?

Повня в 6 Домі гороскопу сфокусує увагу Скорпіона на роботі та кар’єрі, але при цьому не можна забувати й про самопочуття.

Знак зодіаку Скорпіон наприкінці вересня повинен бути готовим взяти на себе нові та серйозні обов’язки, які будуть пов’язані з роботою. В цій сфері життя ймовірні зміни. А ось чи залишиться Скорпіон на колишньому місці, чи звільниться – залежить від обставин. Так чи інакше, перевантажувати себе новими завданнями, як і перебувати в офісі з ранку до ночі, не варто.

Період не є безпечним для взаємин з колегами. Можливі суперечки та конфлікти, приводом для яких може послужити якась дрібниця.

Скорпіон повинен остерігатися заздрісників та конкурентів. Від них у Повний Місяць можна чекати будь-яку гидоту.

Представникам цього знаку зодіаку астрологи рекомендують бути пильними, а також не влазити в авантюри і стежити за словами.

Гороскоп Скорпіона вересень 2023 Анжели Перл

Повий Місяць вересень 2023: гороскоп для знаку зодіаку Стрілець

Період Повні, яка відбувається в 5 Домі гороскопу Стрільця – це хороший час для нових зустрічей, знайомств та романтичних зізнань. Ніщо не завадить Стрільцю закохатися і насолоджуватися справжніми почуттями. Знак зодіаку Стрілець буде на сьомому небі не лише від романтичних почуттів, а й від творчого натхнення.

Астрологи радять представникам Стрільця готуватися до пригод та несподіваних пропозицій. Багатьом доведеться зробити якийсь серйозний крок у житті, або щось різко змінити.

Тим Стрільцям, хто не був готовий до близьких стосунків, буде непросто наважитися на щось конкретне. Сімейні люди знаку зодіаку Стрілець повинні більше піклуватися про дітей, а також приділяти час особистому хобі. Ніщо не повинно відволікати від домівки, якщо там зосереджено більшість справ та клопоту. А ще Стрілець, у кого роман, може бути викритий – про це розповідає

Гороскоп Анжели Перл для Стрільця на вересень 2023

Що принесе Повний Місяць у вересні 2023 для знаку зодіаку Козеріг?

Повня в 4 Домі гороскопу зосередить увагу більшості представників Козерога на домашніх справах, побутових клопотах та всім, що пов’язано з дітьми. Козерогу доведеться більше, ніж зазвичай, опікуватися літніми батьками, але це приємні турботи. Не виключені ситуації, пов’язані із продажем або купівлею житла.

Астрологи передбачають для Козерога несподіваний спадок, прибуток або вигідний обмін нерухомістю.

Якщо в чомусь є сумніви, краще відкласти прийняття рішення на декілька днів. Але якщо справа стосується ремонту або перепланування, то краще все в Повний місяць закінчити.

В деяких Козерогів не виключені сімейні проблеми, якими доведеться активно займатися. Одна з причин частих конфліктів із рідними – надмірна зайнятість Козерога роботою. Представникам знаку зодіаку Козеріг знадобиться проявити чуйність і такт, щоб переконати родичів у своїй активній діловій позиції.

Повний астрологічний прогноз Анжели Перл на вересень 2023 для Козерога

Повий Місяць вересень 2023: гороскоп для знаку зодіаку Водолій

Повня в 3 Домі принесе багато різноманітних клопотів представникам Водолія – і по дому, і доведеться також піклуватися про близьких. Ділова активність підвищена, тому Водолій повинен бути готовим їздити по місту і стояти у чергах.

Не виключено, що хтось буде погано говорити про Водолія поза очі. 

Переговори та дзвінки, підписи та оформлення документів – все це чекає Водолія на Повний Місяць. Хтось поїде у відрядження, але не на дальню відстань. Деякі представники знаку зодіаку Водолій отримають новину, яка їх здивує. В період Повні у Водолія передбачається багато зустрічей, знайомств; висока ймовірність того, що приїдуть гості.

Якщо останні дні Водолій старанно працював, тоді слід добре відпочити. Краще скасувати гучні вечірки та багатолюдні зустрічі, астрологи радять у вузькому колі чи наодинці відновитися морально та фізично.

Гороскоп для Водолія на вересень 2023 від Анжели Перл

Повий Місяць вересень 2023: гороскоп дає астрологічний прогноз для знаку зодіаку Риби

У 2-му Домі гороскопу Риб проходить Повня. Рибам доведеться активно займатися питаннями, які стосуються фінансів, самоконтролю та управління чужими справами. Астрологи застерігають Риби, якщо зважитеся на кар’єрне зростання, то не можна це робити за рахунок інших, не зачіпайте інтереси та цілі інших людей. Краще чітко позначити особисті межі, щоб і на ваш особистий простір ніхто не руйнував.

Повний Місяць саме той період, коли потрібно завершити старі справи. Рибам варто розібратися з боргами та рахунками, закрити кредити і бути більш економними.

Можливо, що ситуація з грошима помітно ускладниться. Риби повинні частіше говорити собі «ні», коли вкотре схочеться щось купити.

Астрологічний прогноз для Риб від Анжели Перл на вересень 2023

Коли настає новий Місяць в жовтні 2023, а коли Повня? Які основні фази Місяця, особливості Молодика і Повні на жовтень

Cтатті пов'язані за темами

Ви не можете копіювати текст