Горобина містить багато корисних вітамінів і мікроелементів. Вітамінний чай з горобини сприятиме роботі кишківника, нирок і проти грипу та насичуватиме організм вітамінами. Чай з горобини – це чудовий профілактичний засіб від проносу і запору, нормалізує роботу нирок.
Вітамінний чай з горобини, інгредієнти і приготування
Потрібно взяти ягоди горобини і подрібнити – 0, 5 склянки.
Додати подрібнену шипшину – 0,5 склянки.
Цы ягоди залити 2 склянками окропу і в закритій ємності настояти протягом доби.
Ваш вітамінний чай з горобини готовий до вживання. Щоб він краще смакував, можна додавати цукор, а краще мед, якщо немає алергії на нього.
Вживати горобиновий чай слід по півсклянки кілька разів на день.
Вітамінний чай з горобини, варіанти застосування
Горобиновий чай можна готувати і в більш. Для цього потрібно взяти 1 склянку висушеної горобини і 1 склянку сушеної шипшини, залити 1 літром окропу і настоювати протягом доби.
Потім напій потрібно процідити і додавати горобиново-шипшиновий настій по 1-2 столові ложки до звичайного чаю, який Ви вживаєте.
Горобиновий чай – це чудовий тонізуючий вітамінний напій, який немає протипоказань.