Головна Смачного Рецепт паски з сиром і шоколадом на Великдень

Рецепт паски з сиром і шоколадом на Великдень

Рецепт смачної паски з сиром і шоколадом на Великдень нікого не залишить байдужим. Його нескладно приготувати за покроковим рецептом. Рецептів пасок багато, але варто спробувати приготувати саме цей варіант шоколадно-сирної паски.

Рецепт паски з сиром і шоколадом на Великдень: інгредієнти

Рецепт паски з сиром і шоколадом на Великдень

  • сир – 500 г;
  • чорний шоколад – 100 г;
  • цукор – 150 г;
  • яйця – 4 шт.,
  • масло вершкове – 120 г;
  • сухофрукти (на Ваш смак) – 300 г;
  • манка – 1 столова ложка;
  • ванільний цукор (на Ваш смак).

Рецепт паски з сиром і шоколадом на Великдень: покроковий рецепт приготування

Рецепт паски з сиром і шоколадом на Великдень

  1. Масло потрібно залишити на столі, щоб воно розм’якло.
  2. Шоколад поламати на дрібні шматочки.
  3. Сир потрібно перетерти виделкою через сито.
  4. В отриману сирну масу потрібно додати манку і вершкове масло. Все ретельно перемішати.
  5. Додати у суміш сухофрукти і потім додати шматочки шоколаду і знову перемішати.
  6. Взяти яйця і відокремити жовтки від білків.
  7. У жовтки додати цукор і добре збити за допомогою міксера або бленд ера і додати у сирно-шоколадну суміш. Все ретельно перемішати.
  8. Білки збити до густої піни і додати до суміші, перемішати.
  9. Форми для випікання змащуємо вершковим маслом.
  10. У форми викладаємо сирно-шоколадну суміш до половини і ставимо випікатися у духовку на температурі +180°С до готовності. Знадобиться приблизно 1 година.
  11. Прикрасити паску можна присипавши зверху сухофруктами, горішками, кешью або свіжими ягодами – на Ваш смак.

Готовність паски можна перевірити за допомогою дерев’яної зубочистки.

Сирно-шоколадна паска з сухофруктами готова.

Смачного!

Стежити за нами у Facebook

Cтатті пов'язані за темами