ГоловнаАрхів АстрологіяГороскоп для Рака на червень 2019 року від Анжели Перл

Астролог Анжела Перл склала гороскоп для Рака на червень 2019 року. В ньому вона досить докладно розповість про можливості, які нададуть Вам планети і зірки у червні. Тим паче, що частина Раків буде святкувати свій день народження в цьому місяці.

Гороскоп для Рака на червень 2019 року від Анжели Перл, передбачення на першу половину місяця

Червень очікується досить спокійним. Якщо Ви плануєте операції з нерухомістю чи продаж-купівлю автомобіля, астролог радить це робити в червні.

Молодик в червні буде 3 числа в Вашому 12 домі. Це сприятиме очищенню, завершенню чогось, завершити всі справи – прибрати, вимити, щоб звільнити енергію для Вашого нового року. Підготовка до святкування дня народження буде також дуже вдалою в ці дні впливу Молодика. Також може бути невеличка приємна подорож.

На думку астролога,період дії Молодика з 3 по 13 червня – прекрасний час позбутись чогось зайвого: поганих звичок, непотрібних речей, зайвих кілограмів, токсичних стосунків – Ви можете поставити крапку в неприємних для Вас стосунках.

З 5 червня Марс і Меркурій дадуть сплекс енергії Раку, що дасть Вам велике бажання досягати чогось – навчатися, поїхати кудись, чи змінити імідж. У Рака з’явиться сміливість і рішучість щось змінювати в своєму житті.

З 10 червня Венера буде сприяти, щоб Ви присвятити час собі – як духовному розвитку, так і тілесному догляду за собою: будуть дуже ефективними всі процедури для краси. Венера може спровокувати романтичні, таємні побачення з одруженою людиною. Але тут астролог радить бути обережними, щоб не зашкодити стосункам у Вашій сім’є таким ад’юдьтером.

В середині червня можливі віщі сни, прислухайтесь до себе.

Гороскоп для Рака на червень 2019 року від Анжели Перл, передбачення на другу половину місяця

Повний Місяць 17 червня може внести ясність у професійній сфері: можливо Ви отримаєте нову роботу, чи звільнити когось, якщо у Вас свій бізнес, чи можете знайти інвесторів для проекту.

Нептун принесе Раку можливість отримати унікальний духовний досвід, чи Вам відкриються якість езотеричні знання, також можуть бути цікаві подорожі.

Сонце прийде у знак Рака 22 червня, що принесе багато радості, здоров’я і сил – Ви відчуєте енергетичний підйом, що допоможе Вам у справах.

Меркурій прийде 28 червня у дом грошей – Ви можете придумати новий спосіб заробити гроші, чи Ви отримаєте пропозицію співробітництва. Хороша новина чи хороша ідея стосовно фінансів може прийти до Рака в цей час.

Загалом – червень 2019 року для Рака, на думку астролога Анжели Перл, буде хороший і спокійний, багато справ будуть просуватися.

Ви не можете копіювати текст