ГоловнаАстрологіяЛев, народжений 8 серпня, гороскоп по даті народження

Лев, народжений 8 серпня, гороскоп по даті народження

Гороскоп по даті народження на 8 серпня розповідає про особливості знаку зодіаку Лев, про його кохання й стосунки, роботу, здоров’я. Сильні та слабкі сторони Лева, у кого день народження цього дня

8 серпня, астрологічна характеристика Лева, народженого цього дня

Цікаві факти та додаткова характеристика Лева від  астрологів, нумерологів і тарологів

Знаки та символи

Сонячний знак: Лев

Правляча планета: Сонце, особистість

Символ: Лев

Планета дати народження: Сатурн, учитель

Карти Таро

  • Старший Аркан – Сила (пристрасть). Ця карта символізує терпіння, мужність, рівновагу та розуміння
  • Молодші Аркани — Шістка Жезлів та Лицар Жезлів

Щасливі числа 7, 8 серпня

  • число 7 показує ваше розуміння різних ситуацій у житті
  • число 8 символізує ваш кармічний зв’язок між духовністю, владою, багатством та матеріалізмом

Щасливі дні: неділя та субота, особливо коли ці дні припадають на 7 та 8 число місяця.

  • неділя – управляється Сонцем і день символізує людину, якою ви хотіли б бути
  • субота – цим днем ​​керує Сатурн і означає контроль, стриманість та практичний темперамент.

Щасливі кольори: жовтий, бордовий, помаранчевий

  • жовтий це теплий колір, який символізує інтелект, щастя, мир та концентрацію
  • бордовий колір означає контрольовану пристрасть, агресію, рішучість та силу
  • помаранчевий – це яскравий колір, який показує пристрасть, енергію, кохання та дію.

Камінь народження: Рубін.

  • Рубін – захисний дорогоцінний камінь, відомий своєю духовною силою та здатністю мотивувати.

8 серпня, гороскоп по даті народження для Лева

Про представників Лева, у кого день народження 8 серпня, часто думають, що їм легко бути успішними, тому що вони виглядають вправними у всьому. Проте їх успіх – це результат поєднання потужного інтелекту та сильної працездатності. Це також результат їх виняткової універсальності та здатності освоювати нові навички з нуля.

Хоча ці представники Лева й універсальні і, ймовірно, зіграють багато ролей і спробують багато сфер діяльності у своєму житті, вони не легковажні за своєю природою. Насправді зовсім навпаки; коли лев, у кого день народження 8 серпня, зайнятий певним проєктом, він повністю приділяє всю увагу цій роботі. Можливо в цьому полягає унікальність цих людей: коли працюючи над проєктом вони дізнаються все, що можна було дізнатися або отримають визнання на яке заслужили, тоді вони готові й переходять до наступного  виклику. І часто нова справа не пов’язана з попередньою роботою цього Лева.

Вміння занурюватися в декілька проєктів одночасно, змінювати сфери діяльності, часто кардинально – це сильні сторони людей знаку зодіаку Лев, народжених цього дня.

Лев, народжений 8 серпня, сила і слабкість

Знак зодіаку Лев, народжений цього дня, ніколи не ставив за мету досконалість, тому що вона недосяжна. Їх мета — зробити речі кращими, а не ідеальними, і отримати не все, що вони хочуть, а більшу частину того, що вони хочуть.

Позитивні риси: Леви, народжені 8 серпня товариські, чесні та сердечні. Вони віддані люди, надійні і заслуговують на довіру, а також вміють зберігати секрети стільки, скільки необхідно. Ці Леви легкі у спілкуванні, попри те, що не приділяють достатньо часу розслабленню та прояву цієї сторони своєї натури.

Негативні риси: Леви, що народилися 8 серпня, шкодують себе, егоїстичні та претензійні. Це вперті особи, які хочуть нав’язати себе іншим. Ще одна слабкість у тому, що вони шкодують себе і вважають за краще плакатися, а не брати свою долю до своїх рук.

Любить: організовувати та планувати заходи.

Ненавидить: необхідність мати справу із невизначеністю.

Урок, який слід засвоїти: Леву треба перестати бути таким владним та домінуючим та дозволити людям самовиражатися.

Життєвий виклик: Прийняття авторитету.

Роки змін: 19, 33, 40 та 54 – роки змін, які вважаються впливовими та важливими для тих, хто народився 8 серпня.

Кохання та стосунки Лева, у кого день народження 8 серпня

Часто Лев, народжений цього дня, виглядає досконалим, що може лякати як партнерів, так і друзів. Тому, щоб вибудовувати довгострокові відносини, цьому Леву потрібно дозволити близькій людині бачити його вразливість.

В особистих відносинах ці Леви прагнуть гармонії, але можуть стати сварливими, якщо відчують себе невпевнено. Навчившись бути більш терплячими з іншими, Лев, народжений цього дня, зможе згладити проблеми й почуватися щасливим.

Гороскоп по даті народження на 8 серпня, здоров’я Лева

Часто народжені цього дня не усвідомлюють, що дуже тиснуть та примушують себе. Тому цим Левам потрібно розуміти, що навіть їм потрібно час від часу робити крок назад і розслаблятися. Дотримання регулярного режиму сну, фізичних вправ і харчування допоможе почуватися впевненіше, особливо коли вони переживають одне із своїх численних життєвих переходів.

Лев, у кого день народження 8 серпня, часто дуже фізичні та чуттєві люди. Їм рекомендуються всі види спорту. Проблеми з вагою, особливо в районі талії, можуть стати проблемою в більш пізньому віці. Проте ці Леви можуть впоратися з цим, вживаючи їжу, багату на фрукти, овочі, бобові та цілісні зерна, і скоротивши кількість споживаної рафінованої їжі й кількість стресу у своєму житті.

8 серпня знак зодіаку Лев, народжений цього дня, кар’єра та сфера діяльності

Ці Леви – допитливі, творчі та енергійні, мають схильність до спортивної чи артистичної кар’єри. Також їх приваблює театральна діяльність, робота в ЗМІ та в сфері розваг, реклами, бізнесу, політики та туризму. Оскільки вони багатогранні, багато видів діяльності будуть їм цікаві, і, ймовірно, буде багато змін, але їхня любов до змін означає, що вони завжди будуть найбільш щасливі в гнучких кар’єрах.

Доля Лева, народженого 8 серпня

Життєвий шлях людей, народжених цього дня, полягає в тому, щоб знайти способи відобразити свою індивідуальність у всьому, що вони роблять. Як тільки ці Леви зможуть зробити свої цілі реалістичними та досяжними, їхня доля — кинути виклик умовностям своєю універсальністю та здатністю змусити навіть найскладніші завдання здаватися легкими.

Лев гороскоп за датою народження

23 липня

24 липня

25 липня

26 липня

27 липня

28 липня

29 липня

30 липня

31 липня

1 серпня

2 серпня

3 серпня

4 серпня

5 серпня

6 серпня

7 серпня

22 серпня

Cтатті пов'язані за темами

Ви не можете копіювати текст