ГоловнаАстрологіяЛев, народжений 3 серпня, риси характеру, кохання, здоров’я, кар’єра

Лев, народжений 3 серпня, риси характеру, кохання, здоров’я, кар’єра

В астрології 3 серпня – це день народження знаку зодіаку Лев. Гороскоп по даті народження розповідає про риси характеру, кохання, здоров’я та кар’єру цього Лева, народженого цього дня. В цьому дописі можна дізнатися, що любить, а що ненавидить. Щасливі дні та числа людей, у кого день народження 3 серпня

Астрологічна характеристика Лева, народженого 3 серпня

Гороскоп по даті народження ділиться інформацією про те, які сили допомагають Леву бути тим, ким він є, та на що варто звертати увагу цим Левам

Знаки та символи

Сонячний знак: Лев

Правляча планета: Сонце, особистість. Сонце – це управитель Лева, що символізує прекрасні лідерські якості, силу волі та пристрасть до досягнення своїх цілей.

Символ: Лев

Управитель дати народження: Юпітер, спекулянт

Карта Таро

  • Старшого Аркану – Імператриця (творчість).  Ця карта символізує сильний жіночий вплив із фантастичними навичками прийняття рішень.
  • Карти Молодших Арканів — Шістка Жезлів та Лицар Жезлів

Щасливі числа: 2, 3

  • число 2 говорить про такту, терпіння, інтуїцію та витривалість;
  • число 3 означає підбадьорення, радість, пригоди та творчість.

Щасливі дні: неділя та четвер, особливо коли ці дні припадають на 2 та 3 число місяця.

  • Неділя – день Сонця, що символізує силу, гордість, его та сильну волю
  • Четвер – день планети Юпітер, що символізує щастя, пристрасть, зростання, щедрість і багатство.

Щасливі кольори: золотий, блідо-зелений.

  • Золотий: цей колір символізує щедрість, гроші, мудрість, владу та досягнення.
  • Світло-зелений: цей колір символізує удачу, стабільність, спокій, гармонію та безпеку.

Камінь за знаком зодіаку: Рубін. Дорогоцінний камінь рубін уособлює вогонь і символізує позитивну енергію, інтелект, зосередженість та пристрасть.

Лев, народжений 3 серпня, риси характеру, уроки, які потрібно засвоїти

Позитивні риси

Представники Лева, народжені цього дня, товариські, дипломатичні, здається, «вміють шукати дорогу в словах».

Негативні риси

Леви, у кого день народження 3 серпня, неспокійні, шкодують себе та претензійні. Це жорсткі люди, які слідують своїм ідеям, від яких їх навряд чи можна врятувати. Та вони й не хочуть, щоб їх рятували. Ще одна слабкість цих Левів у тому, що вони шкодують себе і вважають за краще плакати на плечах у всіх, а не брати свою долю до своїх рук.

Що любить Лев, народжений 3 серпня: щодня досягати  чогось ново, а також знаходити час для відпочинку та насолоджуватися самотністю.

Ненавидить: бути пов’язаними речами, які цей Лев не може контролювати.

Урок, який слід засвоїти: навчитися підходити до деяких речей з більшим тактом.

Життєвий виклик: прийняття авторитету.

Особистість Лева, у кого день народження 3 серпня

Гороскоп по даті народження зазначає, що у цих Левів досить складний характер. На це треба зважати у спілкуванні з ними.

Представники Лева, народжені цього дня – це неймовірно енергійні люди, якими рухає насамперед прагнення гострих відчуттів, випробування себе на шляху у подоланні різних труднощів. Для цих Левів конче необхідно заслужити захоплення та повагу оточуючих і, нарешті, але не в останню чергу, бажання приміряти на себе роль героїчного рятувальника. Їх авантюрні прагнення та героїчний інстинкт захищати та рятувати інших можуть змусити цих Левів діяти імпульсивно та небезпечно. РАЗОМ З ТИМ саме такий підхід може допомогти їм скористатися можливостями, поки інші стоять осторонь та вагаються.

Представники Лева, у кого день народження 3 серпня, схильні вважати, що їхня здатність долати ризик та невизначеність дає їм право втручатися у проблеми інших людей та пропонувати свою допомогу, підтримку та судження. Це не завжди так. Їх друзі та колеги вдячні їм за відданість та готовність допомогти, але вони можуть втомитися від постійної потреби давати поради. Цим Левам потрібно навчитися відступати, даючи іншим свободу діяти та навчатися на своїх помилках.

Ще про одну небезпеку для цих Левів розповідає гороскоп по даті народження на 3 серпня. Це їх вразливість до лестощів і похвал, тому що вони  можуть призвести до надмірно завищеного почуття власної значущості цього Лева. Що, своєю чергою, ізолює їх як від інших людей, так і від реальності.

Особливість Лева, у кого день народження 3 серпня, у тому, що практично всі його представники, скільки б їм не було років, завжди будуть фантазувати про те, як рятують чи надихають інших своїм героїзмом.

Якщо ці Леви навчаться шукати баланс між своїми фантазіями і реальністю, щоб не наражати себе на небезпеку без причини або не рятувати тих, хто насправді не хоче, щоб їх рятували, то їх раптові спалахи осяяння та їх мужність, можуть вражати, і надихати інших.

  • Які риси характеру підсилюють Лева, народженого 3 серпня: вірність, бажання допомагати, ідеалізм (в міру).
  • Що позбавляє сил: втручання в життя інших, самовдоволення, безрозсудність.

Знак зодіаку Лев, народжений 3 серпня, кохання та особисте життя

Люди, народжені 3 серпня, мають пристрасні, сильні бажання, і їх любов до ризику робить їх популярними та привабливими для інших, хоча вони можуть стати надто владними. Вони усвідомлюють свою привабливість, і це призводить їх до бурхливого любовного життя.

Якщо Лев, народжений третього серпня, зустріне когось, хто насправді їх зацікавить, то, ймовірно, здивує усіх навколо себе пристрасним коханням, на яке він здатен. Віддані та люблячі, ці Леви віддають перевагу відносинам, які дають їм простір, щоб почуватися незалежними, і їх приваблюють люди з таким же цілеспрямованим, піднесеним і прямим підходом до життя. В такому союзі цей Лев вкладатиме всю свою увагу у свою сім’ю, і у них, ймовірно, будуть чудові діти.

Здоров’я Лева, у кого день народження 3 серпня

Не дивно, що люди, народжені в цей день, схильні до нещасних випадків, травм і всіляких захворювань, пов’язаних зі стресом. Гороскоп по даті народження для Лева зазначає, що цим людям важливо бути обережнішими зі своїм тілом, особливо тому, що єдине, що вони ненавидять, — бути обмеженими поганим здоров’ям. Особливо корисно буде приділити час заспокоєнню розуму та зосередженню; рекомендуються техніки медитації.

Стосовно дієти, Лев, народжений цього дня, схильний дуже швидко їсти, не думаючи про якість того, що він вживає. Йому треба навчитися більш повільно вживати їжу та правильно харчуватися.

Рекомендуються легкі вправи для заспокоєння розуму та тонусу тіла, такі як ходьба, плавання та стрибки на батуті, а також йога та тайцзі.

Кар’єра Лева, народженого цього дня

Особиста хоробрість і цілеспрямованість, якими наділені ці Леви, говорять про те, що вони можуть стати успішними бізнесменами та підприємцями. Вони також можуть досягти успіху в кар’єрі, де сміливість має вирішальне значення, наприклад, в екстрених службах.

Сфери діяльності, в яких Лев, народжений цього дня може бути успішним і йому буде подобатися робота: продажі, просування, переговори, акторська майстерність, режисура та написання сценаріїв. Особисті амбіції цього Лева та енергійність виведуть його на вершину практично у будь-якій кар’єрі, де він, найімовірніше, обійматиме керівну посаду.

Доля Лева, народженого 3 серпня

Бути сміливим, безкорисливим та надихаючим першопрохідником.

Лев гороскоп за датою народження

23 липня

24 липня

25 липня

26 липня

27 липня

28 липня

29 липня

30 липня

31 липня

1 серпня

2 серпня

22 серпня

Cтатті пов'язані за темами

Ви не можете копіювати текст