ГоловнаКрасуняНатуральність у зачісках - три ефектні техніки стрижки та фарбування

Натуральність у зачісках – три ефектні техніки стрижки та фарбування

Натуральність у зачісках, яка підкреслює невимушеність, природну текстуру та хвилястість волосся не втрачає свою актуальність і лишається у тренді. Багато жінок віддають перевагу натуральному вигляду волосся на противагу ідеально укладеним та надмірно стильованим зачіскам. Натуральні зачіски – це економія не тільки часу, а і суттєва економія грошей за рахунок різноманітних технік стрижки та зачіски.

Ми наводимо 3 основних техніки стрижок, фарбування та укладання волосся, які створюють ефект натуральності. Беріть будь-яку ідею і використовуйте її, коли наступного разу підете до вашого перукаря.

Багатошарові зачіски в стилі боб на середню довжину волосся створюють ефект натуральності і невимушеності

Цей тренд є особливо актуальним для короткої і середньої довжини стрижок в стилі боб – коли волосся укорочене в зоні потилиці. Обов’язкова умова – така зачіска повинна виглядати природно і невимушено – ніби волосся розтріпав порив вітру. Об’єм – ще одна обов’язкова риса такої зачіски. Ефект об’єму досягається різними техніками фарбування і створенням багатошаровості за рахунок різної довжини прядок в різних зонах стрижки. Цей стиль зачіски цікаво доповнюють текстуровані прямі чубчики і окремі асиметричні прядки замість чубчику.

Техніка фарбування з природними переходами кольору на довге волосся

Секрет подібного фарбування в тому, що переходи кольору повинні були ледь помітними, а хвилі виглядати немов створені природною схильністю волосся до завивання. Особливо акцентом для таких зачісок також є прямі об’ємні хвилясті чубчики.

 

Об’ємна стрижка в стилі піксі боб на коротке волосся

Стрижка в стилі піксі боб – універсальна, мода на неї практично не змінюється останні десятиліття. Цей стиль зачіски підходить для любого віку і для багатьох типів обличчя. Цього року модний акцент піксі боб  – прямі багатошарові чубчики  і асиметричні чубчики скошеної форми.  Також в моді окремі асиметричні прядки замість об’ємного чубчика. Довжина піксі боб актуальна як дуже коротка, так і подовжена.

Якщо тут ви не знайшли того, що вам підходить, спробуйте подивіться зачіски у натуральному стилі, які легко підтримувати.

Cтатті пов'язані за темами

Ви не можете копіювати текст