ГоловнаАрхів АстрологіяГороскоп Лев жовтень 2023: кохання та стосунки, робота та фінанси, здоров'я

Гороскоп Лев жовтень 2023: кохання та стосунки, робота та фінанси, здоров’я

Середина осені в чомусь буде легшою, а в чомусь дещо складнішою за її початок для знаку зодіаку Лев. Про це розповідає гороскоп для Лева на жовтень 2023 – який прогноз на кохання та стосунки, роботу та фінанси та здоров’я. А ще гороскоп вказує сприятливі та несприятливі дні жовтня 2023 для Лева

Що може принести жовтень 2023 знаку зодіаку Лев?

Гороскоп на жовтень зазначає, що протягом всього місяця енергетика представників Лева буде на досить високому рівні.

Однак планети в першій декаді жовтня можуть загострити комплекси та різні фобії у представників цього знаку зодіаку та підвищити їхню дратівливість. Леву властиво відчуватиме самотність і розчарування, а також нерозуміння з боку оточуючих. Ревнощі, часто необґрунтовані, можуть заважати особистим відносинам розвиватися у правильному напрямі.

Стосовно робочої сфери гороскоп на жовтень 2023 року зазначає, що в робочому колективі Лева зросте ймовірність виникнення конфліктних ситуацій.

Після 13 жовтня самопочуття Лева почне покращуватись. Близькі підтримають та повернуть почуття впевненості. Важливі рішення слід переносити саме на цей період.

В середині жовтня приятельські відносини з колегами налагодяться, робочі контакти будуть більш продуктивними. Можна більше часу проводити з друзями та рідними: ці зустрічі принесуть приємні та радісні моменти. Не варто згадувати старі образи, думайте про майбутнє.

  • Сприятливі дні для Лева: 4, 9, 14, 23, 27 жовтня 2023
  • Несприятливі дні жовтня 2023 для знаку зодіаку Лев: 2, 12, 21, 30

Гороскоп Лев жовтень 2023: кохання та стосунки, сім’я та друзі

В жовтні, особливо після 9 числа, коли Венера завітає в 2 Дім гороскопу, Лев буде відчувати себе більш чуттєво та сексуально. Багато представників Лева помітять, що їм стали більше подобається дотики, обійми. У цей час смачна їжа також має велике значення. Тому слід частіше готувати щось цікаве або ходити з другою половинкою в ресторан чи кафе.

Але, як зазначає любовний гороскоп на жовтень 2023 року для Лева, підвищиться їхня практичність у всіх сферах життя.

Складнощі, які переслідували Лева минулого місяця, поступово вирішуються. Ті, хто перебувають у процесі розлучення, знайдуть компроміс у питаннях поділу майна.

Сімейним парам любовний гороскоп для Лева на жовтень 2023 року радить вирушити у невелику подорож: це ще більше зміцнить ваші стосунки.

У багатьох родинах Лева активізуються зв’язки з родичами. Лев приділятиме більше часу вирішенню клопотів по дому, при цьому попутно вирішуючи питання взаємин з рідними.

Можливі сварки через невиконані обіцянки як з вашого боку, так і з боку родичів.

У любовних стосунках Лева буде більше розсудливості та практичного підходу. Менше романтичних зітхань, більше реальної допомоги.

Вільні від стосунків представники Лева розглядатимуть шанувальників ретельніше.

Їх турбуватиме питання чи перспективна робота в нової знайомої людини? Скільки заробляє? Чи надійна ця людина?

Чи можна з нею збудувати міцну родину? Навряд чи Лева цікавитимуть короткі романи, чи ні до чого не зобов’ячий флірт.

Це слушний час, щоб почати жити разом, створити своє сімейне гніздечко. Сприятливий час познайомити свого чоловіка або жінку з батьками, близькими.

Фінансовий гороскоп на жовтень 2023 для знаку зодіаку Лев

Матеріальне становище в жовтні часто займатиме думки Лева. Є шанс отримати підвищення по службі або трохи заробити. Якщо Лев шукає додаткове джерело доходу, то багатьом вдасться знайти хороший варіант. Слід уважно ставитися до пропозицій, які будуть надходити, серед них може бути досить вигідна.

Для цього періоду характерне дбайливе ставлення до грошей, оскільки Венера з 9 числа перебуває в знаку Діви. Але це не стосується практичних корисних покупок і маленьких подарунків для близьких. Гороскоп на жовтень 2023 року для Лева впевнений, що такі знаки уваги принесуть задоволення багатьом.

Цього місяця доходи Лева будуть регулярними, що дозволить вирішити фінансові питання чи віддати борги, якщо вони є. Це стосується однаково до ділових зобов’язань або сімейного бюджету.

Гороскоп Лева жовтень 2023: робота та бізнес

Середина осені буде вдалою для бізнесу, кар’єри та робочих відносин. Сонце (амбіції) і Меркурій (ділові зв’язки, бізнес) більшу частину часу будуть у 3 Домі гороскопу Лева.

На роботі Лева відносини складаються, переважно, успішно. Якщо раніше були якісь розбіжності з керівництвом чи авторитетними людьми, то зараз їх буде вирішено.

Якщо Лев власник бізнесу, то, як стверджує гороскоп на жовтень 2023 року, є ймовірність робочого конфлікту з державними інстанціями або офіційними особами, пов’язаного з нерухомістю або орендою. Можливо, Леву не вдасться розв’язати його так швидко, як хотілося б, і він перейде на наступний місяць.

Налагоджуються ділові зв’язки з партнерами чи клієнтами в інших регіонах чи містах, можливе дальнє відрядження ближче до кінця місяця.

У третій декаді можуть виникати складнощі та конфліктні ситуації.

Це буде пов’язане з місячним затемненням 28 жовтня. Краще мати запасний план або запас фінансової міцності на цей період.

Здібності мислити швидко і об’ємно допоможуть тим представникам Лева, хто проходить навчання або має засвоювати великі потоки інформації.

Період підходить для здобуття знань або підвищення своєї кваліфікації. Також гороскоп радить Левам знайти якісь свої особливості чи «фішки», які вигідно відрізнятимуть ваш стиль роботи від інших.

Тоді потрібні впливові люди помітять вас на тлі конкурентів і ви отримаєте нові вигідні можливості для розвитку.

Який прогноз на здоров’я Лева та його самопочуття в жовтні 2023 дає гороскоп?

Завдяки Сонцю (загальне самопочуття), яке до 23 жовтня і Марс до 12 жовтня проходитимуть по 3 Дому гороскопа Лева, який знаходиться під заступництвом динамічного та мінливого Меркурія. Таке розташування планет забезпечить Леву великий запас енергії, дасть змогу активно виконувати свої обов’язки та багато рухатися. Однак не варто забувати про своє здоров’я та заходи профілактики. Деякі Леви, наприклад, будуть не стримані в їжі, будуть дозволяти собі багато випічки, гострого чи жирного. Інші Леви можуть не зважати на явні симптоми захворювання, і дадуть шанс хворобі розвинутися до небезпечного рівня. Як результат, доведеться скидати зайві кілограми або міняти плани та лікуватися вдома.

Гороскоп на жовтень 2023 для Лева наполегливо радить не ризикувати здоров’ям, одягатися за погодою, не забувати парасольку та уникати протягів.

Восени захворіти на грип або підхопити серйознішу інфекцію значно легше. За будь-якого нездужання Лев повинен звертатися до лікаря, не займайтеся самолікуванням. Слід звернути увагу на горло та легені.

Гороскоп на жовтень 2023 для знаку зодіаку

Овен

Телець

Близнюки

Рак

Діва

Терези

Скорпіон

Стрілець

Козеріг

Водолій

Риби

Cтатті пов'язані за темами

Ви не можете копіювати текст