ГоловнаАрхів АстрологіяГороскоп Стрілець на 2019 рік вказує на початок нового циклу

Астрологи склали прогноз для Стрільця на 2019 рік. Згідно гороскопу, на Стрільця очікує рік оновлення. У Скорпіоні цілий рік буде знаходитися планета Юпітер. Юпітер – це символ везіння, удачі і нових можливостей. Скорпіонам потрібно скористатися цією прекрасною нагодою.

Стрілець 23 листопада – 21 грудня

Гороскоп Стрілець на 2019 рік: робота і кар’єра

Зорі вважають, що 2019 рік у професійній сфері для представників Стрільця може стати найкращим роком за останнє десятиріччя.

Підприємці-Стрільці будуть отримувати цікаві пропозиції, які дозволять розвивати бізнес зовсім на іншому, більш високому, рівні. Деякі з пропозицій на перший погляд будуть здаватися дивними, але Стрільці закладали підґрунтя для їх реалізації декілька попередніх років. Всесвіт на Вашій стороні і обіцяє всебічну підтримку.

Службовці можуть підтримати підвищення на роботі чи цікаві пропозиції від нових роботодавців.

Найкращі місяці для професійної сфери: квітень, травень, серпень, жовтень, грудень. В останні місяці буде звичайно робота, яка не завжди проходить без проблем. Але всі вони будуть вирішені.

Гороскоп Стрілець на 2019 рік: фінанси

Фінансовий стан у Стрільця поліпшиться у другій половині року. Але справжній приток грошей і матеріальне зростання слід очікувати у грудні 2019 року.

Гороскоп Стрілець на 2019 рік: сім’я і особисті стосунки

В особистому житті, на відміну від професійного, у Стрільця в 2019 році буде не так все й просто.

В багатьох подружніх парах стосунки далекі від ідеальних. В сім’ї можливі відчуження, нерозуміння, ревнощі і образи. Все змінилося, навколо Вас з’явилися нові люди, і спокуса може бути надто великою з усіма витікаючими з цього наслідками.

На початку року у багатьох представників Стрільця виникнуть проблеми з дітьми, які призведуть до великих витрат.

Цей рік надзвичайно вдалий для самотніх Стрільців, реальна зустріч з людиною, з якою існує шанс почати будувати спільне життя у законному шлюбі.

У багатьох представників Стрільця виникнуть якісь проблеми з житлом, тому будьте уважні і обережні, особливо якщо вже є неясність в цій сфері.

Гороскоп Стрілець на 2019 рік: здоров’я

Енергетичний потенціал дуже високий весь 2019 рік, тому захворювання Стрільцю не страшні.

Сприятливий рік для заняття спортом, повної зміни іміджу.

Ви не можете копіювати текст